sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

ANNEYÝ ÇILGINA ÇEVÝREN SES KAYDI

  •  8 Þubat 2021 Pazartesi 08:23

Mersin’de agresif hareketlerinden þüphelendiði 2 yaþýndaki kýzýnýn oyuncaðýna yerleþtirdiði ses kaydýný dinleyen anne çýlgýna döndü.

Mersin'de agresif hareketlerinden þüphelendiði 2 yaþýndaki kýzýnýn oyuncaðýna yerleþtirdiði ses kaydýný dinleyen anne çýlgýna döndü. Bir günlük ses kaydýna göre kýzýna þiddet uygulandýðýný ve küfürler edildiðini ileri süren Þerife Düzün, avukatý aracýlýðýyla sorumlular hakkýnda þikayette bulundu.

Ýddiaya göre olay, merkez Yeniþehir ilçesi 50. Yýl Mahallesi'nde bulunan bir gündüz bakýmevinde yaþandý. Merkez Toroslar ilçesi Halkkent Mahallesi'nde yaþayan Þerife Düzün (33), 2 yaþýndaki kýzý D.Ý.Y'nin yaklaþýk bir aydan bu yana agresif tavýrlar sergilemesinden þüphelenerek, kreþ oyuncaðýnýn içerisine ses kayýt cihazý yerleþtirdi. Akþam çocuðunu bakýmevinden alan anne, eve geldiðinde oyuncaða yerleþtirdiði ses kaydýný dinledi. Duyduklarý karþýsýnda çýlgýna dönen Düzün, diðer çocuklarýn aileleriyle de görüþtüðünde benzer durumlarýn hissedildiðini öðrenince kurum yetkilileriyle görüþerek kamera kayýtlarýný istedi. Ancak olumsuz yanýt alan Düzün, 29 Ocak tarihinde avukatý aracýlýðýyla sorumlular hakkýnda suç duyurusunda bulundu.

Þerife Düzün, konuyla ilgili gazetecilere yaptýðý açýklamada, kýzýnda son bir aydýr farklý hareketler sezinlediðini belirterek, "Bebeðine þiddet uygulamasý, duvara vurmasý, sonra 'sus' diye bebeðe baðýrmasý gibi durumlar beni þüphelendirdi. Ayrýca suratý kýzarýk geliyordu, týrnak izleriyle dönüyordu. Kreþ yetkililerine bunu sorduðumda, çocuklarýn yapmýþ olabileceðini söylediler. Kamera görüntülerini izlememize de izin vermediler. Bunun üzerine diðer velilerle de görüþünce, onlarýn çocuklarýnda da böyle durumlar olduðunu anladýk ve ses kayýt cihazýný oyuncaðýn içerisine koyarak çocuðumu kreþe gönderdim" dedi.

Paylaþ :
MUT’TA "TAZE KAYISI ÜRETÝM VE ÝHRACATINI DEÐERLENDÝRME TOPLANTISI" YAPILDI
BÝR DRÝFT ATTI, 50 BÝN TL CEZA YEDÝ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
KADINLAR BASKETBOL SÜPER LÝGÝ’NDE FENERBAHÇE ÜST ÜSTE 6. KEZ ÞAMPÝYON

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.