sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

ÝSA ÖNER BULVARINA BÝN 615 TON SICAK ASFALT DÖKÜLDÜ

  •  7 Þubat 2021 Pazar 11:19

Mersin Büyükþehir Belediyesinin Karaduvar Mahallesi’nde belirli aralýklarla gerçekleþtirdiði yol ve çevre düzenleme çalýþmalarý sürüyor.

Mersin Büyükþehir Belediyesinin Karaduvar Mahallesi'nde belirli aralýklarla gerçekleþtirdiði yol ve çevre düzenleme çalýþmalarý sürüyor. Yol Yapým Bakým ve Onarým Dairesi Baþkanlýðý ekiplerinin son çalýþmalarý kapsamýnda Ýsa Öner Bulvarýnda bin 615 ton sýcak asfalt çalýþmasý gerçekleþtirilirken, yeni kaldýrým döþemesi yapýldý.

 

Her ilçede cadde ve bulvarlarýn ihtiyacýna göre belirlenen program çerçevesinde çalýþan Yol Yapým Bakým ve Onarým Dairesi Baþkanlýðý ekipleri, Karaduvar Mahallesi Ýsa Öner Bulvarýnda sýcak asfalt ve kaldýrým ihtiyacýný tespit etti. Asfalt programýna alýnan bulvarda bin 615 ton asfalt serimini tamamlayan ekipler, kaldýrým yapýmý çalýþmasýný da sürdürüyor.

 

Daha önce beton, kaldýrým ve çevre düzenleme çalýþmalarýnýn da gerçekleþtirildiði bulvar üzerinde ihtiyaç olan kýsýmlarda asfalt serim, bakým, onarým ve kaldýrým çalýþmalarý yapýlýyor. Bu sayede bölgenin önemli ihtiyaçlarý Büyükþehir Belediyesi ekipleri tarafýndan tespit edilerek hýzla karþýlanýyor.

Paylaþ :
MUT’TA "TAZE KAYISI ÜRETÝM VE ÝHRACATINI DEÐERLENDÝRME TOPLANTISI" YAPILDI
MEZÝTLÝ BELEDÝYESÝ, TÜRKÇE HARF KULLANILMAYAN TABELALARI KALDIRDI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
KIR ÇÝÇEKLERÝ TÜRKÝYE ÞAMPÝYONASINDAN BAÞARIYLA DÖNDÜ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.