sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TOROSLAR’IN 6. VE 7. ETAP ÝMAR PLANLARI MECLÝSTE KABUL EDÝLDÝ

  •  6 Þubat 2021 Cumartesi 12:16

Toroslar ’ýn 6. ve 7. etap 1/1000 ölçekli imar planlarý, Toroslar Belediye Meclisinde oy birliðiyle kabul edildi. Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz, Toroslar’ý geleceðe taþýyacak güzel bir çalýþmaya imza attýklarýný söyleyerek, "Toroslarýmýzý modern þehirciliðin yenilikleriyle buluþturacaðýmýz yeni imar planlarýmýz ilçemize hayýrlý olsun" dedi.

Toroslar Belediyesi Þubat Ayý Meclis Toplantýsýnýn ikinci oturumunda, 435 hektar alanda hazýrlanan 6. Etap 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama Ýmar Planý ile 780 hektar alanda hazýrlanan 7. Etap 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama Ýmar Planýna iliþkin tüm komisyonlarýn ortak raporu görüþülerek oy birliðiyle meclisten geçti.


 

"Kolektif akýlla güzel bir plan ortaya çýktý"

 

Toroslar Belediye Baþkaný Yýlmaz, Toroslar'ýn geleceðini yakýndan ilgilendiren yeni imar planlarýnýn hayýrlý olmasýný dileyerek, emeði geçen herkese teþekkür etti. Baþkan Yýlmaz, "6. ve 7. etap imar planlarýmýz Toroslarýmýza ve Mersinimize hayýrlý olsun. Kolektif akýlla müþterek bakýþla üretmeye devam edeceðiz. Bu birlik ve beraberliðin meclisimizde yaþanmasý bizleri mutlu ediyor" diye konuþtu.

Meclis üyelerinden Baþkan Yýlmaz'a teþekkür

Planlarýnýn oy birliði ile geçmesinin ardýndan söz alan belediye meclis üyeleri, diðer plan çalýþmalarýnýn da ayný uzlaþma kültürüyle devam etmesini temenni ettiklerini söyledi. Meclis Üyesi Eren Türker, Yýlmaz'a teþekkür ederek, "Toroslarýmýzýn önünün kesilmesini istemedik. Çok güzel bir plan çýktý. Toroslarýmýza ve Mersinimize hayýrlý olsun. Emeðe geçenlere teþekkür ederim" dedi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE ARICILARA 4 MÝLYON 200 BÝN TL DESTEK SAÐLANDI
MERSÝN’DE ARANAN ÞAHISLARA ÞAFAK OPERASYONU: 78 GÖZALTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
KADINLAR BASKETBOL SÜPER LÝGÝ’NDE FENERBAHÇE ÜST ÜSTE 6. KEZ ÞAMPÝYON

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.