sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

AKDENÝZ BELEDÝYESÝNDEN ÜNÝVERSÝTE ADAYLARINA ÜCRETSÝZ EÐÝTÝM FIRSATI

  •  5 Þubat 2021 Cuma 16:10

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi, üniversite sýnavýna hazýrlanan lise son sýnýf öðrencileri ve mezunlarý için ‘Eðitim Akademisi’ kapsamýnda ücretsiz eðitim fýrsatý sunuyor.

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi, üniversite sýnavýna hazýrlanan lise son sýnýf öðrencileri ve mezunlarý için ‘Eðitim Akademisi' kapsamýnda ücretsiz eðitim fýrsatý sunuyor. Ýlçede yaþayan üniversite adaylarý, 10 Þubat tarihine kadar baþvuru yapmalarý halinde ücretsiz eðitimden yararlanabilecek.

Akdeniz Belediyesi, öðrencilerin girecekleri sýnavlara daha iyi hazýrlanabilmelerine destek vermek, kendilerini daha iyi geliþtirmelerini ve baþarýlarýný arttýrmak amacýyla Mersin'de bir ilke daha imza atýyor. Kültür ve Sosyal Ýþler Müdürlüðü tarafýndan, Yükseköðretim Kurumlarý Sýnavýna (YKS) hazýrlanan Akdenizli öðrenciler için ücretsiz eðitim hizmeti sunulacak. Eðitimden; lise mezunu ile lise son sýnýf öðrencileri faydalanabilecek. Mezun öðrencilerin, kimlik, ikametgah ve mezuniyet belgeleri ile birlikte 0324 3366583 numaralý çaðrý merkezine baþvuru yapmalarý gerekiyor. Akdeniz Belediyesi Eðitim Akademisinin çevrimiçi eðitim imkanýndan faydalanmak isteyen lise son sýnýf öðrencileri ise öðrenim gördükleri okul müdürlükleri üzerinden baþvuru yapabilecek.

Son baþvuru tarihi 10 Þubat 2021

Akdeniz Belediyesinden yapýlan açýklamaya göre, YKS'ye hazýrlanan öðrenciler için Eðitim Akademisinin sunduðu eðitim fýrsatýndan faydalanmak isteyen öðrenciler için son baþvuru 10 Þubat 2021 Çarþamba günü sona eriyor. Eðitim kurslarýný almak veya konu hakkýnda daha ayrýntýlý bilgi almak isteyen öðrencilerin çaðrý merkezini arayabilecekleri bildirildi.

Paylaþ :
KAYISI AÐAÇLARI ÇÝÇEK AÇTI, ORTAYA GÖRSEL ÞÖLEN ÇIKTI
MERSÝN’DE SÝLAH KAÇAKÇILIÐINA YÖNELÝK DÜZENLENEN OPERASYONDA 1 SÝLAH ÞÜPHELÝ ÖLÜM OLAYININ SÝLAHI ÇIKTI
ÖÐRENCÝLERE ORMAN BÝLÝNCÝ VE SEVGÝSÝ AÞILANIYOR
ÇUKUROVA BASKETBOL DEPLASMANDA BEÞÝKTAÞ’I 77-67 YENDÝ 1-0 ÖNE GEÇTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.