sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

AKDENÝZ BELEDÝYESÝNDE ORTALAMA ÝÞÇÝ ÜCRETÝ 3 BÝN 575 LÝRA OLDU

  •  5 Þubat 2021 Cuma 15:58

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesinin imzaladýðý toplu iþ sözleþmesi ile belediye bünyesinde çalýþan iþçilerin ortalama ücretinin 3 bin 575 TL olduðu bildirildi.

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesinin imzaladýðý toplu iþ sözleþmesi ile belediye bünyesinde çalýþan iþçilerin ortalama ücretinin 3 bin 575 TL olduðu bildirildi.

Akdeniz Belediye Meclisi Þubat Ayý Ýkinci Birleþim Birinci Oturumu, Belediye Baþkaný Mustafa Gültak baþkanlýðýnda gerçekleþtirildi. Toplantýda bir önceki birleþim tutanak özetinin kabul edilmesinden sonra, komisyonlardan gelen raporlar okundu.

Gündemin ilk maddesi olan sosyo-ekonomik durum açýsýndan dezavantajlý olan onkoloji hasta ve yakýnlarýna yönelik sosyal yardým ve hizmet, psiko-onkolojik destek, manevi rehberlik ve sosyo-eðitsel faaliyet hizmetlerini içeren 'Akdeniz'de Umuda Yolculuk' projesi kapsamýnda, Mersin Ýl Saðlýk Müdürlüðü ile protokol imzalama konusunda Baþkan Gültak'a yetki verilmesi oybirliðiyle kabul edildi.

Karaduvar Balýkçý Barýnaðý

Ulaþtýrma ve Altyapý Bakanlýðý V. Bölge Müdürlüðünce hazýrlanan 'Karaduvar Balýkçý Barýnaðý 1/5000 Ölçekli Nazým Ýmar Planý Deðiþikliði ve 1/1000 Ölçekli Uygulama Ýmar Planý Deðiþikliði'ne esas kurum görüþünün hazýrlanmasýný içeren Ýmar, Çevre, Plan ve Bütçe ile Gýda, Tarým ve Hayvancýlýk Komisyon raporlarýnýn görüþülmesi oybirliði ile kabul edildi.

Paylaþ :
KAYISI AÐAÇLARI ÇÝÇEK AÇTI, ORTAYA GÖRSEL ÞÖLEN ÇIKTI
MERSÝN’DE SÝLAH KAÇAKÇILIÐINA YÖNELÝK DÜZENLENEN OPERASYONDA 1 SÝLAH ÞÜPHELÝ ÖLÜM OLAYININ SÝLAHI ÇIKTI
ÖÐRENCÝLERE ORMAN BÝLÝNCÝ VE SEVGÝSÝ AÞILANIYOR
ÇUKUROVA BASKETBOL DEPLASMANDA BEÞÝKTAÞ’I 77-67 YENDÝ 1-0 ÖNE GEÇTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.