sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

YILMAZ: "TOROSLAR, SAÐLIKLI VE PLANLI BÜYÜYOR"

  •  4 Þubat 2021 Perþembe 08:41

Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz, Toroslar’ýn 1/1000 ölçekli imar planlarý ile ilçenin kalkýnacaðýný, sektörel geliþmenin saðlanacaðýný ve bunun paralelinde de istihdamýn artacaðýný söyledi.

Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz, Toroslar'ýn 1/1000 ölçekli imar planlarý ile ilçenin kalkýnacaðýný, sektörel geliþmenin saðlanacaðýný ve bunun paralelinde de istihdamýn artacaðýný söyledi.

Toroslar Belediye Meclisi Þubat Ayý Toplantýsý, Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz Baþkanlýðýndan yapýldý. Belediyeden yapýlan açýklamaya göre, Baþkan Yýlmaz, sosyal sorumluluk projeleri kapsamýnda, 15-27 Þubat 2021 tarihleri arasýnda Bulgaristan'da gerçekleþecek olan 'Ebeveynlerin Siber Zorbalýkla Mücadele Eðitimi' adlý proje çalýþmalarýna katýlacak. Across Atlantic Development (AAD) kuruluþu tarafýndan yürütülen ve Avrupa Birliði Erasmus tarafýndan desteklenen proje kapsamýnda Baþkan Yýlmaz'a meclis üyeleri de eþlik edecek.

"Türkiye'den tatýlan tek yerel yönetimiz"

Meclis toplantýsýnda konuþan Yýlmaz, Bulgaristan'a Türkiye'den katýlan tek yerel yönetim olduklarýna dikkat çekerek, siber zorbalýk tehdidine karþý teknolojinin bilinçli kullanýmýnýn yaygýnlaþtýrýlmasýný hedeflediklerini söyledi. Çocuklarýn ve gençlerin kiþisel geliþimlerine önem verdiklerini belirten Baþkan Yýlmaz, "Salgýn sürecinde çocuklarýmýz ne yazýk ki, sanal ortamda daha fazla vakit geçirmeye baþladý. Alanýnda uzman kiþilerin yaptýðý araþtýrmalara göre siber zorbalýk riski de arttý. Biz bu konunun öneminin farkýndayýz ve yapýlacak çalýþmalara her zaman destek vermeye hazýrýz. Bu vesileyle Toroslar Belediyesi olarak Bulgaristan'da gerçekleþecek olan 'Ebeveynlerin Siber Zorbalýkla Mücadele Eðitimi' adlý projenin çalýþmalarýna katýlacaðýz" dedi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE ARICILARA 4 MÝLYON 200 BÝN TL DESTEK SAÐLANDI
MERSÝN’DE ARANAN ÞAHISLARA ÞAFAK OPERASYONU: 78 GÖZALTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
KADINLAR BASKETBOL SÜPER LÝGÝ’NDE FENERBAHÇE ÜST ÜSTE 6. KEZ ÞAMPÝYON

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.