sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TOROSLAR ZABITASINDAN SIKI DENETÝM

  •  3 Þubat 2021 Çarþamba 08:17

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, korona virüs önlemleri kapsamýnda ilçe genelinde faaliyet gösteren market, alýþveriþ merkezi ve semt pazarlarýna yönelik hijyen ve fahiþ fiyat denetimlerini sýklaþtýrdý.

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, korona virüs önlemleri kapsamýnda ilçe genelinde faaliyet gösteren market, alýþveriþ merkezi ve semt pazarlarýna yönelik hijyen ve fahiþ fiyat denetimlerini sýklaþtýrdý.

 

Zabýta Müdürlüðü ekipleri, ürünlerin fahiþ fiyattan satýlmasýnýn önüne geçebilmek ve vatandaþlarýn maðduriyet yaþamamalarýný saðlamak amacýyla gerçekleþtirdiði denetimlerde, hijyen baþta olmak üzere ürünlerin son kullanma tarihleri ile fiyat listelerini kontrol ederek reyon ve kasa fiyatý karþýlaþtýrmalarý yaptý. Ekipler, vatandaþlarýn daha rahat ve güvenilir bir ortamda alýþveriþlerini yapabilmeleri için gerçekleþtirdiði denetimlerde, semt pazarlarýndaki tezgahlarý da inceleyerek etiketlere ürünlerin kilo fiyatlarýnýn yazýlmasý konusunda pazar esnafýný uyardý.

 

Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz, önceliklerinin toplum saðlýðýný korumak olduðunu belirterek, Ekiplerimizin de özverili çalýþmalarýyla ilçemizdeki denetimleri sürdürecek, haksýz kazancýn önüne geçeceðiz. Bu denetimleri hemþehrilerimizin alýþveriþlerini saðlýklý ve güvenli bir ortamda yapmalarý için gerçekleþtirmekteyiz. Hemþehrilerimizin gönül rahatlýðýyla alýþveriþ yapmalarýný saðlamak amacýyla zabýta ekiplerimiz denetimlerine aralýksýz devam ediyor. Herhangi bir olumsuzlukla karþýlaþan hemþehrilerimiz, istek ve taleplerini belediyemizin 0324 322 72 00 telefonunu arayarak iletebilirler” dedi.

Paylaþ :
MUT’TA "TAZE KAYISI ÜRETÝM VE ÝHRACATINI DEÐERLENDÝRME TOPLANTISI" YAPILDI
MEZÝTLÝ BELEDÝYESÝ, TÜRKÇE HARF KULLANILMAYAN TABELALARI KALDIRDI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
MERSÝN’DE AVRUPA TRÝATLON GENÇ KADINLAR VE GENÇ ERKEKLER KUPASI YAPILDI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.