sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

BAÞKAN TARHAN: “YILBAÞINA KADAR YAPACAÐIMIZ TÜM PROJELERÝMÝZ BELLÝ”

  •  30 Ocak 2021 Cumartesi 09:58

Mezitli Belediye Baþkaný Neþet Tarhan, hizmetleri yerine getirirken halkýn taleplerini göz ardý etmediklerini belirterek, “Belediye olarak yýlbaþýna kadar yapacaðýmýz tüm projelerimiz bellidir” dedi.

Mezitli Belediye Baþkaný Neþet Tarhan, Mersin Gazeteciler Cemiyeti tarafýndan Basýn Evinde düzenlenen ‘Cemiyet Söyleþisi' programýnýn konuðu oldu. Gazeteciler Þevket Coþkun ve Nazmi Akdað'ýn sorularýný yanýtlayan Baþkan Tarhan, hayata geçirmeyi planladýðý projelerini ve belediye çalýþmalarýný anlattý.

 

Baþkan Tarhan “Kentin dokusuyla belediye baþkanýnýn dokusunun tutmasý lazým. Meclis üyelerim ve ekibimle ittifaký tabanda saðlamýþ bir belediye baþkanýyým. Hangi partiden olursa olsun vatandaþlarýmýzýn belediyemize ve baþkanýna olan güvenini saðladýk. Bizler için tabii ki kolay olmadý. Türkiye'nin özlediði tablo tam da bu. Halkýn taleplerini göz ardý etmiyoruz. Belediye olarak yýlbaþýna kadar yapacaðýmýz tüm projelerimiz bellidir” dedi.

 

Programda, imar konusunda vatandaþlarýn bilinçlendirilmeleri gerektiðini vurgulayan Tarhan, “Belediyelerin bu konularda çalýþmasý gerekiyor. Ev alýrken imar parselinin olup olmadýðýna bakýlmasý lazým. 2020 yýlýnda Türkiye'de en çok konut satýþýnýn olduðu yer Mezitli. Biz birinci sýradayýz, 2'nci sýrada Bodrum, 3'üncü sýrada Edremit var. Konut satýþýnda bu kadar iyi bir yerden bahsediyoruz, daha da hareketlenecek. Belediye olarak 7 yýlda buraya geldik. Bu iþi ve önemini biliyoruz” diye konuþtu.

Paylaþ :
KAYISI AÐAÇLARI ÇÝÇEK AÇTI, ORTAYA GÖRSEL ÞÖLEN ÇIKTI
MERSÝN’DE SÝLAH KAÇAKÇILIÐINA YÖNELÝK DÜZENLENEN OPERASYONDA 1 SÝLAH ÞÜPHELÝ ÖLÜM OLAYININ SÝLAHI ÇIKTI
ÖÐRENCÝLERE ORMAN BÝLÝNCÝ VE SEVGÝSÝ AÞILANIYOR
ÇUKUROVA BASKETBOL DEPLASMANDA BEÞÝKTAÞ’I 77-67 YENDÝ 1-0 ÖNE GEÇTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.