sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

BAKAN ELVAN VE BÝNALÝ YILDIRIM’DAN BAÞKAN GÜLTAK’A ZÝYARET

  •  26 Ocak 2021 Salý 09:11

Hazine ve Maliye Bakaný Lütfi Elvan ile eski baþbakan ve AK Parti Ýzmir Milletvekili Binali Yýldýrým, Akdeniz Belediye Baþkaný Muhammet Mustafa Gültak’ý makamýnda ziyaret etti.

Hazine ve Maliye Bakaný Lütfi Elvan ile eski baþbakan ve AK Parti Ýzmir Milletvekili Binali Yýldýrým, Akdeniz Belediye Baþkaný Muhammet Mustafa Gültak'ý makamýnda ziyaret etti.

AK Parti Mersin 7. Olaðan Ýl Kongresi sonrasý gerçekleþtirilen ziyarette Yýldýrým ve Elvan'a, AK Parti Genel Baþkan Yardýmcýlarý Erkan Kandemir ile Jülide Sarýeroðlu, Teþkilat Baþkan Yardýmcýsý Abdülkadir Özel, Mersin Milletvekilleri Zeynep Gül Yýlmaz, Ali Cumhur Taþkýn ve Hacý Özkan da eþlik etti.

Baþkan Gültak, makamýnda aðýrladýðý misafirlerine Akdeniz Belediyesinin kente kazandýrdýðý yatýrýmlar ve yapýlmasý planlanan projeler hakkýnda bilgiler verdi. AK Belediyecilik anlayýþýnýn yerel yönetimlere önemli derecede ivme kazandýrdýðýný dile getiren Baþkan Gültak, “Bu sayede bizler Akdeniz'i daha modern bir kent yapma noktasýnda çalýþmalarýmýzý ivedilikle sürdürürken, baþta hükümetimiz olmak üzere siz deðerli konuklarýmýza desteklerinizi esirgemediðiniz için sonsuz teþekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DEKÝ KAZADA ÖLEN ÞAHSIN ARAÇTA YOLCU OLDUÐU ORTAYA ÇIKTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
PLAY-OFF’A KALAN BASKETBOLCULAR BAÞKAN SEÇER ÝLE BÝR ARAYA GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.