sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

AKDENÝZ BELEDÝYESÝNÝN KÜLTÜR VE SANAT EVLERÝNDE YENÝ DÖNEM BAÞLADI

  •  25 Ocak 2021 Pazartesi 10:03

Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal Ýþler Müdürlüðüne baðlý kültür ve sanat evleri, pandemi sonrasý yeni döneme hazýrlanýyor

Anketlerle belirlenen ve bölge yaþayanlarýnýn talepleri doðrultusunda verilecek kurs ve eðitimlere þimdiden, çoðunluðu kadýn olmak üzere 661 kursiyer baþvurdu.

 

Akdeniz ilçe sýnýrlarý içerisinde yaþayan birçok ev kadýnýna ve gençlere, meslek ve beceri öðrenmeleri için çeþitli eðitim ve kurslar verilecek. Dokuz bölgede hizmete açýlan kültür ve sanat evlerinde, giyim, resim, ev tekstili kurslarý, el sanatlarý, ahþap boyama, ebru sanatý, taký tasarým, kuaför ve makyaj, amigurumi (oyuncak bebek yapýmý), baðlama, gitar, Ýngilizce ve okuma-yazma kurslarý, plates, step ve aerobik gibi kurslar da verilecek.

 

Atölyelerde ayrýca, çocuklara yönelik drama ve zeka oyunlarý, 3-6 yaþ arasý çocuklar için de oyun odasý kurslarý düzenlenecek. Kurs ve eðitimler için hazýrlýklarýn yoðunlaþtýðý bugünlerde, kültür ve sanat atölyelerinde verilecek mesleki, beceri ve eðitim kurslarýna, aðýrlýðý kadýnlardan oluþan toplam 661 vatandaþ baþvuru yaptý. Kurs ve eðitimlerin tamamý da mahallelerde yapýlan anket çalýþmalarý ve vatandaþlarýn talepleri sonucu belirlendi.

Paylaþ :
KAYISI AÐAÇLARI ÇÝÇEK AÇTI, ORTAYA GÖRSEL ÞÖLEN ÇIKTI
MERSÝN’DE SÝLAH KAÇAKÇILIÐINA YÖNELÝK DÜZENLENEN OPERASYONDA 1 SÝLAH ÞÜPHELÝ ÖLÜM OLAYININ SÝLAHI ÇIKTI
ÖÐRENCÝLERE ORMAN BÝLÝNCÝ VE SEVGÝSÝ AÞILANIYOR
ÇUKUROVA BASKETBOL DEPLASMANDA BEÞÝKTAÞ’I 77-67 YENDÝ 1-0 ÖNE GEÇTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.