sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TARHAN: "DOÐA KATLÝAMINA ÝZÝN VERMEYECEÐÝZ"

  •  25 Ocak 2021 Pazartesi 09:58

Mezitli Belediye Baþkaný Neþet Tarhan, ilçedeki ormanlýk alanlarýn tahrip edilerek ranta dönüþtürülmesine müsaade etmeyeceklerini söyledi.

Belediyeden yapýlan açýklamaya göre, haksýz rant saðlayanlara karþý mücadelesini sürdüren Mezitli Belediye Baþkaný Neþet Tarhan, Çevlik Mahallesi'nde bulunan ormanlýk bölgede parsellenen alanlara karþý sert tepki gösterdi. Geçtiðimiz yýllarda Eski Mezitli Mahallesi'nde bulunan ormanlýk alanda yaþanan benzeri olaylara karþý etkili bir duruþ sergileyen Tarhan, 'kiþisel rant' aracý haline getirilen 8 bin 210 metre karelik alanýn takipçisi olacaklarýný ve herkesin bu alana sahip çýkmasý gerektiðini söyledi.

Konuyla ilgili açýklamalarda bulunan Tarhan, “Mezitli sýnýrlarý içerisinde bulunan bu tür doða katliamlarýna izin vermemiþtik. Bunlara maalesef bir yenisi daha eklendi. Mezitli Fýndýkpýnarý yolu Çevlik Mahallemizde bulunan 8 bin 210 metre karelik, 13 hissedardan oluþan ormanda aðaçlarýmýz kesilerek, parselleniyor. Halkýmýzla birlikte her konuda olduðu gibi tutumumuz kesin ve nettir. Bu yapýlan vahþet, yaðma deðil de nedir? Bu tür olaylarýn sonuna kadar takipçisi olacaðýz" dedi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE ARICILARA 4 MÝLYON 200 BÝN TL DESTEK SAÐLANDI
MERSÝN’DE DEPO YANGINI SÖNDÜRÜLDÜ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
FENERBAHÇE ÜST ÜSTE ÝKÝNCÝ KEZ AVRUPA’NIN EN BÜYÜÐÜ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.