sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TOROSLAR BELEDÝYESÝNDEN YAPILANDIRMA HATIRLATMASI

  •  23 Ocak 2021 Cumartesi 08:31

Toroslar Belediyesi, vergi borçlarýnýn yapýlandýrýlmasýnda son baþvurunun 31 Ocak 2021’de sona ereceðini hatýrlatarak, vatandaþlarý uyardý.

Toroslar Belediyesi, vergi borçlarýnýn yapýlandýrýlmasýnda son baþvurunun 31 Ocak 2021'de sona ereceðini hatýrlatarak, vatandaþlarý uyardý.

Resmi gazetede yayýmlanarak yürürlüðe giren karara göre, yeniden yapýlandýrma için son baþvuru tarihi 31 Aralýk 2020'den 31 Ocak 2021'e uzatýldý. 7256 sayýlý Yapýlandýrma Kanunu kapsamýnda vatandaþlar, 31 Aðustos 2020 tarihinden önceki dönemlere ait borçlarýný 31 Ocak 2021 tarihine kadar yapýlandýrabilecek. Emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, ilan ve reklam vergisi gibi kanun kapsamýndaki diðer borçlarýný yapýlandýrmak isteyen mükellefler, bu kanundan yararlanmak için belediyeye müracaat ederek iþlemlerini gerçekleþtirebilecek. Yapýlandýrýlan borçlara, peþin ödemenin yaný sýra 6, 9, 12 ve 18 aya varan eþit taksitlendirme imkaný da saðlanýyor.

Toroslar Belediyesinden Yapýlandýrma Hattý ve online ödeme hizmeti

Toplum saðlýðýný tehlikeye atan korona virüs salgýnýna karþý belediye binasý giriþlerinde Hayat Eve Sýðar (HES) kodu uygulamasýný titizlikle sürdüren Toroslar Belediyesi, pandemi tedbirlerini sýký bir þekilde uyguluyor. Toroslar Belediyesi, 0850 533 3336 numaralý 'Yapýlandýrma Hattý' ile vatandaþlarýn belediyeye gelmeden de iþlemelerini kolaylýkla gerçekleþtirmesine imkan saðlýyor. Mükellefler, ayný zamanda www.toroslar-bld.gov.tr adresindeki e-belediye sisteminden de yararlanarak vergi borçlarýný yapýlandýrabiliyor ve ödemelerini online olarak gerçekleþtirebiliyor.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DEKÝ KAZADA ÖLEN ÞAHSIN ARAÇTA YOLCU OLDUÐU ORTAYA ÇIKTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
PLAY-OFF’A KALAN BASKETBOLCULAR BAÞKAN SEÇER ÝLE BÝR ARAYA GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.