sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

LOJÝSTÝK SEKTÖRÜ ‘ÞOFÖR OKULU’ KURULMASI ÝSTÝYOR

  •  22 Ocak 2021 Cuma 11:26

MTSO 19 No’lu Yurtiçi Yük ve Eþya Taþýmacýlýðý Meslek Komitesi Meclis Üyeleri, az sayýdaki eski tecrübeli personel ile çalýþmak durumunda kalýp bu kiþilerin yerine yeni yetiþen kalifiye personel bulunamamasýndan þikayetçi.

MTSO 19 No'lu Yurtiçi Yük ve Eþya Taþýmacýlýðý Meslek Komitesi Meclis Üyeleri, az sayýdaki eski tecrübeli personel ile çalýþmak durumunda kalýp bu kiþilerin yerine yeni yetiþen kalifiye personel bulunamamasýndan þikayetçi. Özellikle þoför bulma noktasýnda ciddi sýkýntýlar yaþandýðýný kaydeden meclis üyeleri, sorunun çözümü için ‘þoför okulu' kurulmasýný önerdi.

Mersin Ticaret ve Sanayi Odasý (MTSO) 19 No'lu Yurtiçi Yük ve Eþya Taþýmacýlýðý Meslek Komitesi Meclis Katip Üyesi Orhan Kemal Yüksel ve Meclis Üyesi Ufuk Maya, sektöre iliþkin deðerlendirmeler yaparak sektör temsilcilerinin taleplerini dile getirdi. Mersin ekonomisinde lojistiðin önemli yere sahip olduðunu vurgulayan meclis üyeleri, bu sektörün daha da geliþtirilip altyapýsýnýn güçlendirilebilmesi adýna yapýlabilecekleri anlattý. Özellikle kalifiye eleman sorunu yaþandýðýný ve bunun önümüzdeki süreçte daha fazla hissedileceðini vurgulayan Yüksel ve Maya, ayný zamanda kentte Organize Lojistik Bölgesi kurularak sektördeki daðýnýk halde çalýþmalarýn bir araya toparlanmasý talebinde bulundu.

Paylaþ :
MERSÝN’DE ARICILARA 4 MÝLYON 200 BÝN TL DESTEK SAÐLANDI
MERSÝN’DE DEPO YANGINI SÖNDÜRÜLDÜ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
FENERBAHÇE ÜST ÜSTE ÝKÝNCÝ KEZ AVRUPA’NIN EN BÜYÜÐÜ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.