sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

SOKAK HAYVANLARINA MAMA DESTEÐÝ

  •  21 Ocak 2021 Perþembe 09:05

MHP Mersin Ýl Teþkilatýnca, ’Sokaktaki dostlarý unutma’ projesi kapsamýnda, bir haftada 6 ton mamanýn sokak hayvanlarýna ulaþtýrýldýðý bildirildi.

MHP Mersin Ýl Teþkilatýnca, 'Sokaktaki dostlarý unutma' projesi kapsamýnda, bir haftada 6 ton mamanýn sokak hayvanlarýna ulaþtýrýldýðý bildirildi.

Ýl Baþkan Yardýmcýsý Esra Aydýn, proje kapsamýnda kýþ aylarýnýn gelmesi ve özellikle pandemi döneminde yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarý için merkez ve tüm ilçelerde düzenli olarak besleme yaptýklarýný söyledi. Bir haftada 6 ton mamanýn sokak hayvanlarýna ulaþtýrýldýðý bilgisini veren ve hedeflerinin ay sonuna kadar 10 ton mama temin etmek olduðunu ifade eden Aydýn, "Bununla birlikte kendini sokak hayvanlarýna adamýþ yüzlerce gönüllü hayvan sever vatandaþýmýza mama desteðinde bulunduk ve bulunmaya devam edeceðiz" dedi.

Kimsesiz Canlarý Koruma Federasyonu Mersin Ýl Temsilcisi Zübeyde Zehra Kývanç ise pandemi ile beraber her sokaða çýkma yasaðýnda kýrsal alan ve sahil beslemeleri yapmaya baþladýklarýný dile getirerek, bu çalýþmanýn diðer siyasi partiler ile sivil toplum örgütlerine örnek olmasýný istedi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE ARICILARA 4 MÝLYON 200 BÝN TL DESTEK SAÐLANDI
MERSÝN’DE ARANAN ÞAHISLARA ÞAFAK OPERASYONU: 78 GÖZALTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
KADINLAR BASKETBOL SÜPER LÝGÝ’NDE FENERBAHÇE ÜST ÜSTE 6. KEZ ÞAMPÝYON

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.