sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

AKDENÝZ BELEDÝYESÝNDEN YAPILANDIRMA ÇAÐRISI

  •  21 Ocak 2021 Perþembe 08:58

Akdeniz Belediyesi, 31 Ocak 2021 Pazar gününe dek uzatýlan vergi, borç ve idari para cezalarýnýn yapýlandýrma imkanýndan faydalanmalarý için vergi mükellefi vatandaþlara çaðrýda bulundu.

Akdeniz Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüðü, 31 Ocak 2021 Pazar günü sona erecek vergi, borç ve ceza yapýlandýrmasýndan faydalanmalarý için vatandaþlara çaðrý yaptý. Akdeniz Belediyesinden yapýlan açýklamaya göre Mali Hizmetler Müdürlüðü; emlak, çevre ve temizlik, ilan-reklam vergisi ile diðer vergi ve para cezalarýný ödemede, vergi mükellefi olan vatandaþlara, 18 aya varan taksitlendirme imkaný sunuyor. Vergi, borç veya her türlü idari para cezasýný ödemek isteyen vatandaþlar, belediye hizmet binasýna gelmeden internet eriþimi olan bilgisayar veya cep telefonlarý üzerinden https://e-belediye.akdeniz.bel.tr adresine giriþ yaparak ödemelerini yapabiliyor. Bu tür ödeme için vatandaþlarýn TC kimlik numaralarý ile banka kartý numaralarýný sisteme tanýtmalarý yeterli oluyor.

Vatandaþlar, HES kodu kontrolünün ardýndan binaya alýnýyor

Akdeniz Belediyesi; korona virüs salgýnýna karþý alýnan sýký tedbirler kapsamýnda, vatandaþlarýn merkez belediye binasýna giriþleri esnasýnda HES (Hayat Eve Sýðar) kodu kontrolü de yapýyor. HES kodu olmayan vatandaþlara ise görevli personel, gerekli tedbirleri alarak yardýmcý oluyor. Bu nedenle iþ ve iþlemleri için Akdeniz Belediye binasýna gelecek olan vatandaþlarýn, iþlemlerinin daha kýsa sürede tamamlanmasý için belediyeye gelmeden önce HES kodlarýný önceden almalarýnda yarar olduðu belirtildi.

Paylaþ :
KAYISI AÐAÇLARI ÇÝÇEK AÇTI, ORTAYA GÖRSEL ÞÖLEN ÇIKTI
MERSÝN’DE SÝLAH KAÇAKÇILIÐINA YÖNELÝK DÜZENLENEN OPERASYONDA 1 SÝLAH ÞÜPHELÝ ÖLÜM OLAYININ SÝLAHI ÇIKTI
ÖÐRENCÝLERE ORMAN BÝLÝNCÝ VE SEVGÝSÝ AÞILANIYOR
ÇUKUROVA BASKETBOL DEPLASMANDA BEÞÝKTAÞ’I 77-67 YENDÝ 1-0 ÖNE GEÇTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.