sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

BAÞKAN TARHAN, BEYAZ BASTON HAFTASINDA GÖRME ENGELLÝ ECRÝN’Ý KONUK ETTÝ

  •  21 Ocak 2021 Perþembe 08:34

Mezitli Belediye Baþkaný Neþet Tarhan, Beyaz Baston Haftasýnda görme engelli minik Ecrin Nur Aytekin’i makamýnda aðýrladý.

Mezitli Belediye Baþkaný Neþet Tarhan, Beyaz Baston Haftasýnda görme engelli minik Ecrin Nur Aytekin'i makamýnda aðýrladý. Þubat ayýnda açýlýþýný gerçekleþtirecekleri Engelli Evini, tüm engellilerin yararlanmasý için Mezitli Kent Konseyi Engelliler Meclisine teslim edeceklerini söyledi.

Beyaz Baston Haftasý dolayýsýyla görme engelli Ecrin Nur Aytekin, Mezitli Belediyesini ziyaret ederek, Baþkan Neþet Tarhan ile görüþtü. Ziyarette, Mezitli Belediyesi yeni hizmet binasýnýn engellileri de düþünerek yapýlmýþ olduðunu belirten minik Ecrin, bina içerisinde hiç zorlanmadýðýný söyledi. Akýllý bastonun özelliklerinden de bahseden Ecrin, akýllý bastonun Mersin'de ilk defa 20 öðrenciye ücretsiz daðýtýldýðý bilgisini de paylaþtý.

Ecrin Nur Aytekin “7-14 Ocak tarihleri arasý Beyaz Baston Haftasý olarak geçiyor. Beyaz baston bize çok yardýmcý oluyor, hayatýmýzý konforlu hale getiriyor. Üzerinde bulunan sensör sayesinde engelleri algýlayabiliyor ve titreyerek çaðrýda bulunuyor. Bulunduðum konumu ucundaki mikrofon sayesinde söyleyerek bana tarif ediyor. Ayný zamanda kornasý da var. Ayrýca, 23 Nisan'da baþkanýmýz makam koltuðuna oturmama izin verdiði gün çok mutlu olduðumu belirtmek isterim. Baþkanýmýzýn verdiði bisikletimi de sürmeye devam ediyorum. Tekrar gelmeme izin verdiðiniz ve kabul ettiðiniz için çok teþekkür ederim” dedi

Paylaþ :
KAYISI AÐAÇLARI ÇÝÇEK AÇTI, ORTAYA GÖRSEL ÞÖLEN ÇIKTI
MERSÝN’DE SÝLAH KAÇAKÇILIÐINA YÖNELÝK DÜZENLENEN OPERASYONDA 1 SÝLAH ÞÜPHELÝ ÖLÜM OLAYININ SÝLAHI ÇIKTI
ÖÐRENCÝLERE ORMAN BÝLÝNCÝ VE SEVGÝSÝ AÞILANIYOR
ÇUKUROVA BASKETBOL DEPLASMANDA BEÞÝKTAÞ’I 77-67 YENDÝ 1-0 ÖNE GEÇTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.