sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

FORUM KATLI KAVÞAÐINDA ÇALIÞMALAR SÜRÜYOR

  •  18 Ocak 2021 Pazartesi 10:35

Mersin Büyükþehir Belediyesince 2020 yýlý Kasým ayýnda yapýmýna baþlanan Forum Katlý Kavþaðýnda çalýþmalarýn tüm hýzýyla sürdüðü bildirildi.

Büyükþehir Belediyesinden yapýlan açýklamaya göre, Yol Yapým Bakým ve Onarým Dairesi Baþkanlýðý ekipleri tarafýndan hummalý bir þekilde çalýþmalarýn gece-gündüz devam ettiði ve yapýmýnda sona yaklaþýlan Forum Katlý Kavþaðýnýn açýlýþý için gün sayýlýyor.

Proje uzunluðu 712 metre

Toplam proje uzunluðu 712 metre olan ve Yeniþehir ilçesi Hüseyin Okan Merzeci Bulvarý ile 20. Cadde kesiþiminde yapýmý devam eden Katlý Kavþak Projesi, doðu-batý istikametinde alt geçit þeklinde inþa ediliyor. Proje kapsamýnda gövde kazýsýnýn ve fore kazýk imalatýnýn yüzde 100'ü tamamlandý. Proje alt yapý çalýþmalarý kapsamýnda içme suyu borularý ile kanalizasyon borularý döþenerek, alt yapý deplaseleri tamamlandý.

Projede, 8 bin 14 metre uzunluðundaki toplam 417 fore kazýk, 21 adet terfi fore kazýk, 28 adet istinat perdesi ve 36 adet baþlýk kiriþinin imalatý tamamlanýrken, 78 adet prefabrik kiriþin tamamý da ekipler tarafýndan yerleþtiriliyor. Ayrýca 729 adet cephe paneli üretiminin 641 tanesi, montajýn ise 309'u tamamlanýrken, 881,25 MT olarak hedeflenen topuk betonu da döküldü. Projenin kapalý alanýnda 78 adet prekast kiriþ kullanýlacak. Köprünün toplam uzunluðu 65 metre, geniþliði ise 18 metre olacak. Projede 9 bin 580 metreküp beton, bin 800 ton demir, 20 bin ton sýcak asfalt kullanýlacak.

Paylaþ :
MERSÝN’DE ARICILARA 4 MÝLYON 200 BÝN TL DESTEK SAÐLANDI
MERSÝN’DE ARANAN ÞAHISLARA ÞAFAK OPERASYONU: 78 GÖZALTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
KADINLAR BASKETBOL SÜPER LÝGÝ’NDE FENERBAHÇE ÜST ÜSTE 6. KEZ ÞAMPÝYON

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.