sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

ANAMUR TÝCARET VE SANAYÝ ODASINDAN ÖÐRENCÝLERE 55 TABLET BÝLGÝSAYAR

  •  13 Ocak 2021 Çarþamba 08:58

Anamur Ticaret ve Sanayi Odasý, ihtiyaç sahibi öðrencilerin uzaktan eðitime eriþebilmeleri için 55 tablet bilgisayar hediye etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliði (TOBB) öncülüðünde baþlatýlan kampanya kapsamýnda Anamur Ticaret ve Sanayi Odasýnca (ANTSO) temin edilen 55 adet klavyeli tablet bilgisayar için tören düzenlendi. Törende konuþan ANTSO Yönetim Kurulu Baþkaný Ferudun Torunoðlu, TOBB Baþkaný Rifat Hisarcýklýoðlu'nun sosyal projelere öncülük ettiðini belirterek, geçmiþ yýllarda köy okullarýnýn fiziki koþullarýnýn iyileþtirilmesine ve eðitime verdiði destek için Hisarcýklýoðlu'na teþekkür etti. Torunoðlu, hediye ettikleri tabletlerle uzaktan eðitim için gerekli ekipmaný bulunmayan öðrencilerin dezavantajlarýnýn giderilmesine ve bu yöndeki ihtiyaçlarýnýn karþýlanmasýna katkýda bulunmak istediklerini söyledi. Amaçlarýnýn, tableti olmadýðýndan derslerini takip edemeyen, arkadaþlarýndan geri kalan öðrencilere destek olmak olduðunu aktaran Torunoðlu, “Tablet bilgisayarlar, yeni nesillerin bilgiye daha kolay ulaþmasýný saðlayacak, onlarýn eðitimlerine katkýda bulunacak. Temennimiz pandeminin bir an önce sona ermesi ve yüz yüze eðitimin en kýsa sürede baþlamasýdýr” dedi.

 

Kaymakam Mehmet Nuri Baþaran ise Milli Eðitim Bakanlýðý tarafýndan tablet bilgisayar ihtiyacý olan öðrencilere tablet bilgisayar daðýtýmýnýn devam ettiðini belirterek, TOBB'a eðitime desteklerinden dolayý teþekkür etti.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DEKÝ KAZADA ÖLEN ÞAHSIN ARAÇTA YOLCU OLDUÐU ORTAYA ÇIKTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
PLAY-OFF’A KALAN BASKETBOLCULAR BAÞKAN SEÇER ÝLE BÝR ARAYA GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.