sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TOROSLAR BELEDÝYESÝNDEN BAKAN SELÇUK’UN ÇAÐRISINA DESTEK

  •  12 Ocak 2021 Salý 10:47

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, Milli Eðitim Bakaný Ziya Selçuk’un Ýstiklal Marþý okunmasý çaðrýsýna destek verdi.

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, Milli Eðitim Bakaný Ziya Selçuk'un Ýstiklal Marþý okunmasý çaðrýsýna destek verdi. Tüm Türkiye'de olduðu gibi Toroslar'da da haftanýn ilk gününde sabah saat 10.00'da tek yürek, tek nefes olarak Ýstiklal Marþý okundu.

Bakan Selçuk'un sosyal medya üzerinden yayýnladýðý Ýstiklal Marþý okuma çaðrýsýna, Toroslar Belediyesi de destek verdi. Toroslar Belediyesi, Bakan Selçuk'un; "Çocuklarýmýz Ýstiklal Marþýmýzý aylardýr okullarda deðil, EBA TV'de okuyorlar. Oysa biz her pazartesi ve cuma ‘tek nefes' olurduk. Lütfen, yine devam edelim, yarýn okullarýmýzda saat 10.00'da bayrak törenimiz var. Bize pencerelerinizden, evlerinizden katýlýr mýsýnýz?" þeklindeki çaðrýsýna kayýtsýz kalmayarak ana hizmet binasý önünde ‘Bayrak Töreni' düzenledi.

Tüm yurtta olduðu gibi Toroslar'daki okullarda da bayrak töreni yapýlýrken, Toroslar Belediyesinin ana hizmet binasý önünde toplanan belediye personeli de belediye baþkan yardýmcýlarý ile birlikte hep bir aðýzdan tek nefes Ýstiklal Marþýný okudu. Pandemi kurallarýna uygun olarak gerçekleþen törene, belediye personelinin yaný sýra çevredeki vatandaþlar da balkon ve pencerelerinden eþlik etti.

Paylaþ :
MUT’TA "TAZE KAYISI ÜRETÝM VE ÝHRACATINI DEÐERLENDÝRME TOPLANTISI" YAPILDI
MEZÝTLÝ BELEDÝYESÝ, TÜRKÇE HARF KULLANILMAYAN TABELALARI KALDIRDI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
MERSÝN’DE AVRUPA TRÝATLON GENÇ KADINLAR VE GENÇ ERKEKLER KUPASI YAPILDI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.