sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

SEÇER: “PANDEMÝ, TARIMIN ÖNEMÝNÝ BÝR KEZ DAHA ORTAYA KOYDU”

  •  12 Ocak 2021 Salý 09:49

Büyükþehir Belediye Baþkaný Seçer, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odasý Mersin Þubesi tarafýndan tarýmsal öðretimin baþlamasýnýn 175. yýlý dolayýsýyla düzenlenen Atatürk Anýtýna çelenk sunma törenine katýldý.

 Ziraat Mühendisleri Odasý Mersin Þube Baþkaný Necmi Birim'in ev sahipliðinde Cumhuriyet Meydanýnda düzenlenen törene, Mersin Milletvekili Alpay Antmen, Mersin Baro Baþkaný Bilgin Yeþilboðaz, Mezitli Belediye Baþkaný Neþet Tarhan, MTSO Baþkaný Ayhan Kýzýltan ve Mersin Gazeteciler Cemiyeti Baþkaný Rüstem Kaya Tepe de katýldý.

Törende, Ziraat Mühendisleri Odasý Mersin Þube Baþkaný Birim tarafýndan Atatürk Anýtýna çelenk sunulmasýnýn ardýndan saygý duruþu ve Ýstiklal Marþý okundu.

“Dünya var olduðu sürece tarým da var olacak”

Baþkan Seçer, törende yaptýðý konuþmada, pandemi döneminde tarýmýn öneminin daha da ortaya çýktýðýný belirterek, “Ýçinde bulunduðumuz süreç tarým sektörünün ne kadar önemli bir çalýþma alaný olduðunu gösterdi. Pandemi ile savaþ günleri ya da olaðanüstü koþullar, her ne koþul olursa olsun yaþamýn devam edebilmesi için insanlarýn beslenmesi gerekiyor. Biyolojik yaþamýn devamý için mutlaka insanlar üretim yapmalý, bitkisel üretim yapmalý, hayvancýlýk yapmalý, bunlarý gýdaya dönüþtürmeli. Savaþta, barýþta, her koþulda; dünya var olduðu sürece bu çalýþma alaný da var olacak” diye konuþtu.

Paylaþ :
MUT’TA "TAZE KAYISI ÜRETÝM VE ÝHRACATINI DEÐERLENDÝRME TOPLANTISI" YAPILDI
MEZÝTLÝ BELEDÝYESÝ, TÜRKÇE HARF KULLANILMAYAN TABELALARI KALDIRDI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
KIR ÇÝÇEKLERÝ TÜRKÝYE ÞAMPÝYONASINDAN BAÞARIYLA DÖNDÜ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.