sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

ÞEHÝT EMNÝYET MÜDÜRÜ ALTUÐ VERDÝ’NÝN MERSÝN’DEKÝ MEZARI BOÞ KALMIYOR

  •  9 Ocak 2021 Cumartesi 08:52

Rize’de makamýnda uðradýðý silahlý saldýrýda þehit edilen Emniyet Müdürü Altuð Verdi’nin Mersin’deki mezarý, sevenleri ve meslektaþlarý tarafýndan sürekli ziyaret edilerek kabri baþýnda dualar okunuyor.

Rize'de makamýnda uðradýðý silahlý saldýrýda þehit edilen Emniyet Müdürü Altuð Verdi'nin Mersin'deki mezarý, sevenleri ve meslektaþlarý tarafýndan sürekli ziyaret edilerek kabri baþýnda dualar okunuyor.

11 Aralýk 2018 tarihinde personel görüþ günü sýrasýnda eski trafik polisi Ýsmail Hakký Sarýcaoðlu tarafýndan þehit edilen Rize Ýl Emniyet Müdürü Altuð Verdi, 12 Aralýk tarihinde Ýçiþleri Bakaný Süleyman Soylu'nun da katýldýðý törenin ardýndan ailesinin yaþadýðý Mersin'de Mezetli Mezarlýðýna defnedildi. Verdi'nin kabri, emekli emniyet müdürü olan babasý Ertuðrul Verdi ve annesi Nuran Verdi'nin yaný sýra sevenleri ve meslektaþlarý tarafýndan da sýk sýk ziyaret edilerek mezarý baþýnda dualar okunuyor. Bir kýz çocuðu babasý olan þehit emniyet müdürünün öðretmen olan eþi Leyla Verdi ise Ýstanbul'da bir okulda görev yapýyor.

Zanlý, aðýrlaþtýrýlmýþ hapis cezasýna çarptýrýldý

Öte yandan, Emniyet Müdürü Ertuðrul Verdi'yi þehit eden eski trafik polisi Ýsmail Hakký Sarýcaoðlu, dün yargýlandýðý davada aðýrlaþtýrýlmýþ müebbet hapis cezasýna çarptýrýldý.

Paylaþ :
MUT’TA "TAZE KAYISI ÜRETÝM VE ÝHRACATINI DEÐERLENDÝRME TOPLANTISI" YAPILDI
BÝR DRÝFT ATTI, 50 BÝN TL CEZA YEDÝ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
KADINLAR BASKETBOL SÜPER LÝGÝ’NDE FENERBAHÇE ÜST ÜSTE 6. KEZ ÞAMPÝYON

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.