sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

BAÞKAN GÜLTAK, ÝÞKUR ÝL MÜDÜRÜ KUTLU ÝLE BULUÞTU

  •  8 Ocak 2021 Cuma 12:49

Akdeniz Belediye Baþkaný Muhammet Mustafa Gültak, Mersin ÝÞKUR Ýl Müdürü Mustafa Kutlu’yu ziyaretinde, ÝÞKUR ile yaptýklarý protokol çerçevesinde belediyede açtýklarý Kariyer Ofisi ile iþ arayanlara büyük bir kolaylýk ve avantaj saðlandýðýný söyledi.

Akdeniz Belediye Baþkaný Muhammet Mustafa Gültak, Mersin ÝÞKUR Ýl Müdürü Mustafa Kutlu'yu ziyaretinde, ÝÞKUR ile yaptýklarý protokol çerçevesinde belediyede açtýklarý Kariyer Ofisi ile iþ arayanlara büyük bir kolaylýk ve avantaj saðlandýðýný söyledi.

Akdeniz Belediye Baþkaný Gültak, Mersin Çalýþma ve Ýþ Kurumu (ÝÞKUR) Ýl Müdürlüðüne Ekim 2020'de atanan Mustafa Kutlu'yu ziyaret etti. Ýl Müdürü Kutlu, makamýnda aðýrladýðý Gültak'a ziyaretinden dolayý teþekkür etti.

Gültak ile Mersin ÝÞKUR'un hizmetleri hakkýnda bilgiler paylaþan Kutlu, pandemi sürecinde ÝÞKUR tarafýndan uygulanan aktif ve pasif iþgücü piyasasý uygulamalarý ile iþ arayan ve iþverenlerin yanýnda olmaya devam ettiklerini söyledi. Mesleki eðitim programlarý ile nitelikli iþgücünün yetiþtirilmesine, iþbaþý eðitim programý ile gençlerin iþ hayatýnda tecrübe kazanmasýna destek olduklarýný dile getiren Kutlu, Kýsa Çalýþma Ödeneði, Nakdi Ücret Desteði, Normalleþme Desteði ile iþverenlere, iþsizlik ödeneði ile iþten ayrýlan vatandaþlara destek verdiklerini anlattý.

Paylaþ :
MERSÝN’DE ARICILARA 4 MÝLYON 200 BÝN TL DESTEK SAÐLANDI
MERSÝN’DE DEPO YANGINI SÖNDÜRÜLDÜ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
FENERBAHÇE ÜST ÜSTE ÝKÝNCÝ KEZ AVRUPA’NIN EN BÜYÜÐÜ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.