sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

JASAT, 28 EVDEN HIRSIZLIK OLAYININ ÞÜPHELÝSÝNÝ YAKALADI

  •  8 Ocak 2021 Cuma 12:22

Mersin’de Jandarma Suç Araþtýrma Timi (JASAT), 28 evden hýrsýzlýk olayýnýn þüphelisini 2 aylýk çalýþma sonucunda yakaladý

Mersin'de Jandarma Suç Araþtýrma Timi (JASAT), 28 evden hýrsýzlýk olayýnýn þüphelisini 2 aylýk çalýþma sonucunda yakaladý. Yapýlan incelemede olaylarda þahsýn suç ortaðý olan kiþinin de yine hýrsýzlýk suçundan cezaevinde olduðu tespit edildi.

Edinilen bilgiye göre, Mersin Ýl Jandarma Komutanlýðýna baðlý JASAT, meydana gelen faili meçhul olaylarýn aydýnlatýlmasý, þüphelilerin tespiti ve yakalanmasý amacýyla 2 aylýk bir çalýþma yaptý. Yapýlan çalýþmalarda 2015-2017 yýllarý arasýnda meydana gelen hýrsýzlýk olaylarýyla ilgili 1 þüpheli þahýs tespit edilmiþ ve bu þahsýn parmak izi ile olaylarýn olduðu yerden alýnan parmak izlerinin ayný olduðu belirlendi. Bunun üzerine þahsýn adresine operasyon düzenleyen ekipleri, þüpheliyi gözaltýna aldý.

Jandarmadaki ifadesinde hýrsýzlýk olaylarýný kendisi ve suç ortaðý olan bir kiþi ile birlikte yaptýðýný, ayrýca 22 evden hýrsýzlýk olayýný da kendilerinin gerçekleþtirdiðini itiraf etti. Suç ortaðýna yönelik yapýlan incelemede þahsýn yine hýrsýzlýk suçundan cezaevinde olduðu görüldü.

Paylaþ :
KAYISI AÐAÇLARI ÇÝÇEK AÇTI, ORTAYA GÖRSEL ÞÖLEN ÇIKTI
MERSÝN’DE SÝLAH KAÇAKÇILIÐINA YÖNELÝK DÜZENLENEN OPERASYONDA 1 SÝLAH ÞÜPHELÝ ÖLÜM OLAYININ SÝLAHI ÇIKTI
ÖÐRENCÝLERE ORMAN BÝLÝNCÝ VE SEVGÝSÝ AÞILANIYOR
ÇUKUROVA BASKETBOL DEPLASMANDA BEÞÝKTAÞ’I 77-67 YENDÝ 1-0 ÖNE GEÇTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.