sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

AKDENÝZ BELEDÝYE MECLÝSÝ, YENÝ YILIN ÝLK TOPLANTISINI YAPTI

  •  4 Ocak 2021 Pazartesi 13:54

Akdeniz Belediye Baþkaný Muhammet Mustafa Gültak, yakalandýðý korona virüsü atlatmasýnýn ardýndan yýlýn ilk meclis toplantýsýna baþkanlýk etti.

Hastalýðý süresince yaþadýklarýný meclis üyeleriyle paylaþan Gültak, “Bu hastalýk tam bir muamma. Bu nedenle hastalýðý geçirmeden, virüsü kapmadan aþý ile kurtulmak en iyisi olacaktýr” dedi.

Akdeniz Belediye Meclisinin ocak ayý birinci birleþimi, belediye konferans salonunda düzenlendi. Mustafa Gültak'ýn baþkanlýðýnda gerçekleþtirilen toplantýda, Denetim Komisyonu üyelerinin seçimi yapýldý.

Denetim Komisyonu üyeleri seçildi

Korona virüs ile mücadele eden personele ödenecek ücrete iliþkin önergenin kabulünden sonra meclis toplantýlarýnýn her ayýn ilk mesai günü saat 10.30'da yapýlmasý karara baðlandý. Toplantýda, Meclis Denetim Komisyonunun 3 kiþiden oluþmasýna iliþkin üyelerin teklifi de oy birliði ile kabul edildi ve her gruptan birer üye seçimle belirlendi. Seçim sonucu komisyonu üyeliklerine; Sabahiddin Yeþiloðlu, Mahmut Dönmez ve Salih Akbaþ seçildi. Komisyon toplantýlarýnda görevlendirilen kiþilere ödenecek günlük ile görevlendirilecek kiþi ve gün sayýsýnýn tespit edilmesine iliþkin teklif ise Plan Bütçe, Hukuk, Kadýn-Erkek Eþitliði komisyonlarýna oy birliði ile havale edildi.

Paylaþ :
MUT’TA "TAZE KAYISI ÜRETÝM VE ÝHRACATINI DEÐERLENDÝRME TOPLANTISI" YAPILDI
MEZÝTLÝ BELEDÝYESÝ, TÜRKÇE HARF KULLANILMAYAN TABELALARI KALDIRDI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
KIR ÇÝÇEKLERÝ TÜRKÝYE ÞAMPÝYONASINDAN BAÞARIYLA DÖNDÜ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.