sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝN’ÝN DÜÞMAN ÝÞGALÝNDEN KURTULUÞUNUN 99. YILDÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMI KAPSAMINDA ÇELENK SUNMA TÖRENÝ GERÇEKLEÞTÝRÝLDÝ

  •  4 Ocak 2021 Pazartesi 09:22

3 Ocak Mersin’in düþman iþgalinden kurtuluþunun 99. yýl dönümü kutlama programý kapsamýnda çelenk sunma töreni gerçekleþtirildi.

3 Ocak Mersin’in düþman iþgalinden kurtuluþunun 99. yýl dönümü kutlama programý kapsamýnda çelenk sunma töreni gerçekleþtirildi.

Covid-19 pandemi tedbirleri kapsamýnda sýnýrlý sayýda katýlýmla Cumhuriyet Meydanýnda düzenlenen törene Vali Ali Ýhsan Su’nun yaný sýra; Mersin Milletvekilleri Baki Þimþek, Alpay Antmen ve Cengiz Gökçel ile Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutaný Tuðamiral Fuat Gedik, Büyükþehir Belediyesi Baþkaný Vahap Seçer ile il protokolü üyeleri katýldý.

Atatürk Anýtýna Mersin Valiliði, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanlýðý ve Büyükþehir Belediye Baþkanlýðý çelenklerinin sunulduðu tören, saygý duruþu ve Ýstiklal Marþý ile sona erdi. 

Törenin ardýndan yaptýðý açýklamada Mersin'in düþman iþgalinden kurtuluþunun 99. yýlý kutlama programýnýn Covid-19 nedeniyle pandemi kurallarýna uygun olarak sýnýrlý sayýda katýlýmla icra edildiðine dikkat çeken Vali Ali Ýhsan Su; “Mersinliler bundan 99 yýl önce kadýný erkeði, yaþlýsý genci ile hep birlikte Mersin'e sahip çýkmýþ, Mersin’imizi düþman iþgalinden kurtarmýþlardýr. Tarih boyunca milletimiz daima baðýmsýzlýðýna sahip çýkmýþ, istikbaline, istiklaline uzanan elleri her zaman kýrmýþtýr, bundan sonra da kýracaktýr. Bu vesileyle baþta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete irtihal eden tüm þehitlerimizi rahmet, kahraman gazilerimizi de  minnet ve þükranla anýyorum, tüm Mersinli hemþehrilerime sevgi ve saygýlarýmý sunuyorum” ifadelerini kullandý. 03.01.2021

 

Paylaþ :
SICAKLAR ETKÝLEDÝ YENÝDÜNYADA HASAT ERKEN BAÞLADI: FÝYATI ÜRETÝCÝSÝNÝ SEVÝNDÝRDÝ
VATANDAÞLAR TARAFINDAN BESLENEN DENÝZ KAPLUMBAÐALARI BALIKÇI BARINAÐINI MESKEN EDÝNDÝ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
PLAY-OFF’A KALAN BASKETBOLCULAR BAÞKAN SEÇER ÝLE BÝR ARAYA GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.