sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

BÖLGESEL LÝG OYUNCULARINI HEYECANLANDIRAN AÇIKLAMA

  •  30 Kasým 2020 Pazartesi 17:01

Bölgesel Amatör Lig Ýle Ýlgili Ýlk Adým Atýldý

Ýþte o açýklama;
Türkiye Futbol Federasyonu tarafýndan 11. sezonu düzenlenecek Bölgesel Amatör Lig'e katýlma hakký bulunan kulüplerin, katýlým belgelerini en geç 31 Aralýk 2020 tarihine kadar TFF Amatör Ýþler Müdürlüðü BAL Departmanlýðý'na göndermeleri gerekiyor.
Spor Toto BAL'a 2020-2021 sezonunda 268 takýmýn katýlma hakký bulunuyor. Bu takýmlardan 128'i geçen sezon BAL'da yer alan takýmlardan, 140'ý ise ilk kez Bölgesel Amatör Lig'de yer alacak yerel lig takýmlarýndan oluþuyor.
2020-2021 Sezonu Bölgesel Amatör Lig'e Katýlým Genel Esaslarý EK'te belirtilmekte olup, bu esaslar doðrultusunda, lige katýlma hakký bulunan kulüplerin katýlým belgelerini en geç 31 Aralýk 2020 tarihine kadar Türkiye Futbol Federasyonu Amatör Ýþler Müdürlüðü BAL Departmanlýðý'na göndermeleri gerekiyor.
2020-2021 Sezonu Bölgesel Amatör Lig Statüsü ile Lisans Vize ve Transfer Ýþlem tarihleri, lige katýlmasý kesinleþen takýmlarýn saha denetimlerinin tamamlanmasýndan sonra açýklanacaktýr. Ligin baþlama tarihi o anki pandemi þartlarýna göre ilgili kurum ve kuruluþlarýn görüþ ve önerileri doðrultusunda belirlenecek olup, takýmlara müsabakalar baþlamadan önce hazýrlýk çalýþmalarý yapabilmeleri için yeterli süre verilecektir.

Paylaþ :
KAYISI AÐAÇLARI ÇÝÇEK AÇTI, ORTAYA GÖRSEL ÞÖLEN ÇIKTI
MERSÝN’DE SÝLAH KAÇAKÇILIÐINA YÖNELÝK DÜZENLENEN OPERASYONDA 1 SÝLAH ÞÜPHELÝ ÖLÜM OLAYININ SÝLAHI ÇIKTI
ÖÐRENCÝLERE ORMAN BÝLÝNCÝ VE SEVGÝSÝ AÞILANIYOR
ÇUKUROVA BASKETBOL DEPLASMANDA BEÞÝKTAÞ’I 77-67 YENDÝ 1-0 ÖNE GEÇTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.