sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

HAKAN CANAN CAN ’’DAHA DA ÝYÝ OLACAÐIZ’’

  •  30 Ekim 2020 Cuma 09:45

Misli.com 2. Lig Kýrmýzý Grup ekiplerinden Tarsus Ýdman Yurdu’nda Mamakspor’u farklý maðlup etmenin haklý sevinci yaþanýyor.

Misli.com 2. Lig Kýrmýzý Grup ekiplerinden Tarsus Ýdman Yurdu'nda Mamakspor'u farklý maðlup etmenin haklý sevinci yaþanýyor. Tarsus Ýdman Yurdu Basýn Sözcüsü Hakan Canan Can, "Kolektif futbol, sahada takým ruhu farklý galibiyeti getirdi" dedi.

Sezonun en farklý galibiyetini Mamak FK'yi 4-0'lýk skorla maðlup ederek elde eden sarý-lacivertli takýmda yüzler gülüyor.

Mamak FK galibiyetiyle son haftalardaki þansýzlýklarýný yendiklerin belirten Tarsus Ýdman Yurdu Basýn Sözcüsü Hakan Canan Can, bu galibiyetin takýmýn özgüvenini yükselttiðini söyledi. Can, "Etkili ve güzel bir oyunun ardýndan bu sezon gol yemeden 4 golle 3 puaný süsledik. Forvetimiz Atilla'nýn sakat olmasýndan dolayý oynayamadýðý maçta takým arkadaþlarý yokluðunu hissetirmedi. Kolektif futbol, sahada takým ruhu farklý galibiyeti getirdi. Geçen hafta deplasmanda yaþadýðýmýz 2-0'lýk galibiyetten 2-2'lik Kýrþehirspor beraberliðini telafi ettik. Hedef yolunda bu galibiyet morali ile seri galibiyet elde etmeliyiz. Daha iyi olacaðýz. Teknik ekibimize, oyuncularýmýza, güvenimiz sonsuz. Çýkýþýmýzý sürdüreceðiz" þeklinde konuþtu

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DEKÝ KAZADA ÖLEN ÞAHSIN ARAÇTA YOLCU OLDUÐU ORTAYA ÇIKTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
PLAY-OFF’A KALAN BASKETBOLCULAR BAÞKAN SEÇER ÝLE BÝR ARAYA GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.