sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MERSÝNLÝ AYÞENUR MERCAN’A MÝLLÝ DAVET

  •  23 Ekim 2020 Cuma 13:34

U19 Kadýn Milli takým kadrosuna çaðrýlan Mezitli Mercanlar oyuncusu Ayþenur’un haklý mutluluðu

 

U19 Kadýn Milli Takýmýn 24 Ekim-1 Kasým 2020 tarihleri arasýnda Ýstanbul'da gerçekleþtireceði hazýrlýk kampýnýn aday kadrosu açýklandý. Milli takým kadrosuna Kadýnlar 3.Ligi’nde mücadele eden Mezitli Mercanlar Spor Kulübü oyuncusu Ayþenur Mercan da davet edildi. Ayþenur Mercan ilk kez milli takýma çaðrýlýrken 2016-2017 sezonundan günümüze ligde mücadele eden Mezitli Mercanlar Spor Kulübü ise ilk kez milli takýma bir sporcu göndermenin mutluluðunu yaþýyor.

57 MAÇTA 65 GOL ATTI

Kariyerinde 57 maç çýkan Ayþenur, forma giydiði forvet mevkiinde 65 gol atarak dikkatleri üzerine çekmeyi baþardý. 3 yýldýr milli takým tarafýndan takip edilen Ayþenur, 24 Ekim – 1 Kasým tarihlerinde gerçekleþtirilecek milli takým kampýna davet edildi. Güney Gazetesi’ne özel açýklamada bulunan Ayþenur Mercan, çok mutlu olduðunu dile getirdi. 5 yýldýr futbol oynadýðýný açýklayan genç futbolcu, “Futbola baþlarken hedefim yoktu. Ailem karþý çýkmýþtý. Sonrasýnda oynadýkça ve ilerleme kaydettikçe ailem desteklemeye baþladý. Futbolda ki ilerlememden sonra eðitimimi de spor üzerine yapmaya karar verdim. Spor Lisesi’nde okuyorum. Futbolda her geçen üzerine koydukça, motivasyonum arttý. Daha fazla çalýþmaya baþladým” dedi.

“HEDEFÝM A MÝLLÝ TAKIM”

Hedefinin milli takýmda kalýcý olmak olduðunu söyleyen Ayþenur Mercan, “Her gün üzerine koyarak hedeflerime ilerlemek istiyorum. Milli takýmda kendimi gösterip kalýcý olmak istiyorum. Bana her daim desteðini esirgemeyen aileme, Kadir hocama ve tüm arkadaþlarýma teþekkür ediyorum” þeklinde konuþtu.

“AYÞENUR’UN BAÞARISINDAN DÝÐER GENÇLERDE ÝLHAM ALACAKTIR”

Mezitli Mercanlar Spor Kulübü Baþkaný Kadir Akýncý ise, Ayþenur’un yaktýðý ýþýðýn tüm genç kadýn sporculara örnek olduðunu söyledi. Yeni bir kulüp olduklarýný söyleyen Kadir Akýncý, “4-5 yýldýr ayný jenerasyonla maçlara çýkýyoruz. Ayþenur’a güvenim tam. Daha iyi yerlerde olacaðýna inanýyorum. Ayþenur ilk milli takýma gönderdiðimiz sporcumuz. Çok mutluyuz. Ayþenur’un baþarýsýndan diðer gençlerde ilham alacaktýr” sözlerini kullandý.

 

HABER: AHMET SÜTÇÜ

Paylaþ :
MUT’TA "TAZE KAYISI ÜRETÝM VE ÝHRACATINI DEÐERLENDÝRME TOPLANTISI" YAPILDI
BÝR DRÝFT ATTI, 50 BÝN TL CEZA YEDÝ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
KADINLAR BASKETBOL SÜPER LÝGÝ’NDE FENERBAHÇE ÜST ÜSTE 6. KEZ ÞAMPÝYON

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.