sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TOROSLAR, CUMHURÝYET DOÐA YÜRÜYÜÞÜ’NE HAZIR

  •  23 Ekim 2020 Cuma 09:39

Toroslar Belediyesi, Cumhuriyet Bayramý coþkusunu 25 Ekim Pazar günü Arslanköy’den Yüksekoluk Mahallesi’ne düzenleyeceði ’Cumhuriyet Doða Yürüyüþü’ ile kutlayacak.

ürkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün "En büyük eserim" dediði Cumhuriyet'in ilan ediliþinin 97'nci yýlý Toroslar'da çeþitli etkinliklerle kutlanacak. Cumhuriyet Bayramý kutlamalarý kapsamýnda tenis, bocce ve futbol Turnuvalarý düzenleyen belediye, 'Milli Mücadeleden Bugüne' sloganýyla yapacaðý Cumhuriyet Doða Yürüyüþü'ne tüm Mersinlileri davet etti.
Doða yürüyüþü; 25 Ekim Pazar günü saat 10.00'da Mersin'de Kuvayi Milliye'nin baþladýðý yer olan ve Kurtuluþ Savaþý'nda destan yazan Arslanköy Yaylasý'ndaki Durnaz Çeþmesinden baþlayacak. 10 kilometrelik parkurda gerçekleþecek doða yürüyüþü, Yüksekoluk Mahallesi'nde bulunan Yarýkpýnar mevkiisinde son bulacak. Doðaseverlerin yaný sýra dernek ve sivil toplum kuruluþlarýnýn da yer alacaðý yürüyüþ, pandemi kurallarý dikkate alýnarak gerçekleþecek.
Toroslar Belediyesi, yürüyüþ için saat 08.00'de Toroslar Belediyesi hizmet binasý önü, Toroslar Kaymakamlýðý önü ve eski Devlet Hastanesi karþýsýndan ücretsiz servis imkaný da saðlayacak.

Paylaþ :
MERSÝN’DE ARICILARA 4 MÝLYON 200 BÝN TL DESTEK SAÐLANDI
MERSÝN’DE ARANAN ÞAHISLARA ÞAFAK OPERASYONU: 78 GÖZALTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
KADINLAR BASKETBOL SÜPER LÝGÝ’NDE FENERBAHÇE ÜST ÜSTE 6. KEZ ÞAMPÝYON

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.