sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

KIRSAL TURÝZM PROJESÝ TANITILDI

  •  22 Ekim 2020 Perþembe 09:46

Silifke ilçesinde hayata geçirilen ve kýrsalda yapýlacak turizmi konu alan ‘Pozitif köy- Mersin Silifke Ekolojik Çadýrlý Yurt Kýrsal Turizm Projesi’nin tanýtým toplantýsý yapýldý.

Selçuk Üniversitesi Silifke- Taþucu Meslek Yüksekokulu toplantý salonundaki toplantýya Kaymakam Namýk Kemal Nazlý, Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Yusuf Ceylan, Emniyet Müdürü Ahmet Þahingözlü, Milli Eðitim Þube Müdürü Bedrettin Uçkan, öðretim elemanlarý, akademik ve idari personel ile proje kapsamýnda kýrsal turizm eðitimi alan kursiyerlerin katýldý.
Proje toplantýsýnda Silifke Halk Eðitim Merkezi tarafýndan açýlan Selçuk Üniversitesi Silifke-Taþucu Meslek Yüksekokulu öðretim elemanlarý Dr. Öðr.Üyesi Kürþad Sayýn, Öðr. Gör. Oykun Önder ve Öðr. Gör. Nazlý Çetin tarafýndan verilen ‘Kýrsal Turizm' konulu eðitimlere katýlarak ertifika almaya hak kazanan 17 kursiyerin de belgeleri verdi.
Tanýtým toplantýsýnda konuþan Meslek Yüksek Okulu Müdürü Ceylan, kurumlar arasý iþ birliðinin yerel ve bölgesel kalkýnmada son derece önemli olduðuna dikkat çekerek, Silifke ve çevresinin her alanda geliþtirilmesi, bölge halkýnýn refah seviyesinin arttýrýlmasý, bölgesel kalkýnmanýn saðlanmasý amacý ile kurumsal ve bireysel düzeyde her türlü katkýyý vermeye hazýr olduklarýný söyledi.
Doç. Dr. Ceylan ayrýca, ilerleyen dönemlerde bölgenin kalkýnmasýna katký saðlamak amacýyla birçok faaliyet yapmayý planladýklarýný belirterek yüksekokul olarak Silifke'nin doðal ve kültürel deðerlerinin yaþatýlmasýna yönelik yapýlan bu projenin gerçekleþtirilmesinde emeði geçen herkese teþekkür ettiklerini de belirtti.
Proje yürütücüsü Dr. Gülsüm Gülnaz Gültekin, Tarým ve Kýrsal Kalkýnmayý Destekleme Kurumu (TKDK) 302/4 Kýrsal Turizm ve Rekreasyon Faaliyetleri kapsamýnda hazýrlanýp Mersin Bölge Koordinatörlüðü'ne sunulan ‘Pozitif Köy Ekolojik Çadýrlý Yurt Kýrsal Turizm Projesi' hakkýnda bilgi verdi.

Paylaþ :
MUT’TA "TAZE KAYISI ÜRETÝM VE ÝHRACATINI DEÐERLENDÝRME TOPLANTISI" YAPILDI
MEZÝTLÝ BELEDÝYESÝ, TÜRKÇE HARF KULLANILMAYAN TABELALARI KALDIRDI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
MERSÝN’DE AVRUPA TRÝATLON GENÇ KADINLAR VE GENÇ ERKEKLER KUPASI YAPILDI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.