sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

KEPÇELÝ YAVRU KÖPEK KURTARMA OPERASYONU

  •  12 Ekim 2020 Pazartesi 13:08

Mersin’in Erdemli ilçesinde bir anne köpeðin deniz suyunun yükseldiði mendirekteki kayalýklarda mahsur kalan yavrusu, itfaiye ekiplerinin gerçekleþtirdiði kepçeli operasyonla kurtarýldý.

Mersin'in Erdemli ilçesinde bir anne köpeðin deniz suyunun yükseldiði mendirekteki kayalýklarda mahsur kalan yavrusu, itfaiye ekiplerinin gerçekleþtirdiði kepçeli operasyonla kurtarýldý.

Aksaray'dan Erdemli ilçesi Kocahasanlý Mahallesi'ne ailesiyle birlikte tatile gelen Mehmet Yavaþ, bir köpeðin mendirekteki kayalýklarda garip hareketler yaparak bir þeyler anlatmaya çalýþtýðýný fark etti. Dalgalarla deniz suyunun yükselmeye baþladýðý kayalýða yaklaþtýðýnda bir yavru köpek sesi duyan duyarlý vatandaþ yavru köpeðin kurtarýlmasý için itfaiyeyi aradý.

Kayalýða gelen Mersin Büyükþehir Belediyesi Ýtfaiyesi Erdemli Gurup Amirliði ekipleri, dev kayalarýn bulunduðu mendirekte yavru köpeði kurtarmak için kepçe ile operasyon baþlattý. 3 saat süren operasyon sonunda yavru köpek deniz suyuyla kuma gömülmeden kurtarýldý.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DEKÝ KAZADA ÖLEN ÞAHSIN ARAÇTA YOLCU OLDUÐU ORTAYA ÇIKTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
PLAY-OFF’A KALAN BASKETBOLCULAR BAÞKAN SEÇER ÝLE BÝR ARAYA GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.