sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MHP, MERSÝN’Ý ‘KURTARILMASI GEREKEN ÞEHÝR’ ÝLAN ETTÝ!

  •  12 Ekim 2020 Pazartesi 11:29

MHP Mersin Ýl Baþkanlýðý’na yeniden seçilen Zeynel Uður Gölgeli, Mersin Büyükþehir Belediyesi’ni yeniden MHP’ye kazandýracaklarýný belirterek, “Emin olunuz ki þehrin kurtuluþu yakýndýr. Mersin’imizin kaybedecek bir 5 yýlý daha yoktur, olmayacaktýr” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Ýl Örgütü’nün 13. Olaðan Genel Kurulu gerçekleþtirildi. Divan baþkanlýðýný MHP Genel Baþkan Yardýmcýsý Mevlüt Karakaya’nýn yaptýðý genel kurulda mevcut baþkan Zeynel Uður Gölgeli tek aday olarak yarýþtý ve yeniden il baþkanlýðýna seçildi.

Genel kurulda bir konuþma yapan Gölgeli, “Cumhur Ýttifaký milli bir ruh, milli bir duruþ, milli bir uyanýþtýr. Ülkücü hareket Cumhur Ýttifakýnýn kökleþmesinden ve devamýndan yanadýr. Aramýzda çatlak ses çýkmayacaktýr. Ülkücü hareket zýrh gibi devletinin ve milletinin yanýndadýr” dedi.

2019 yerel seçimleri öncesinde MHP içinde yaþanan çekiþmelere iþaret eden Gölgeli sözlerini þöyle sürdürdü:

Bu þehrin acemi ellere teslim edilmemesi gerektiðini söyledik. Adýna millet ittifaký denilen oluþumun aslýnda tam bir zillet ittifaký olduðunu dile getirdik. Ýçerisinde terör örgütünün uzantýsý olan HDP’nin de yer aldýðý bir oluþumun seçimleri kazanmasý halinde bu þehirde yaþayanlara zararý olacaðýný ve hatta þehitlerimizin maneviyatýný inciteceðini söyledik. Geçen sürede ne kadar haklý olduðumuzu tüm þehir gördü. Göreve gelir gelmez vatan evlatlarýný iþsiz býrakan zihniyet oluþan iþçi boþluðunu HDP’lilerle doldurdu. Fitne hariç hiçbir üretimde bulunmayanlar diyet borcunu ödediði HDP’lileri belediyelerde kadrolaþtýrdý.  Emin olunuz ki þehrin kurtuluþu yakýndýr. Terör örgütleriyle kol kola olanlar önce bu þehirden sonra tüm memleketten silinip gidecektir. Mersin’imizin kaybedecek bir 5 yýlý daha yoktur, olmayacaktýr.”

Paylaþ :
MERSÝN’DE ARICILARA 4 MÝLYON 200 BÝN TL DESTEK SAÐLANDI
MERSÝN’DE ARANAN ÞAHISLARA ÞAFAK OPERASYONU: 78 GÖZALTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
KADINLAR BASKETBOL SÜPER LÝGÝ’NDE FENERBAHÇE ÜST ÜSTE 6. KEZ ÞAMPÝYON

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.