sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MAHKUMLARA USULSÜZ SAÐLIK RAPORU DÜZENLEYEN 4 KÝÞÝ TUTUKLANDI

  •  2 Ekim 2020 Cuma 08:40

Mersin’in Tarsus ilçesinde, cezaevlerindeki hükümlülere usulsüz saðlýk raporu çýkarttýklarý iddiasýyla gözaltýna alýnýp adliyeye sevk edilen 8 kiþiden 4’ü tutuklandý.

Mersin'in Tarsus ilçesinde, cezaevlerindeki hükümlülere usulsüz saðlýk raporu çýkarttýklarý iddiasýyla gözaltýna alýnýp adliyeye sevk edilen 8 kiþiden 4'ü tutuklandý.

Tarsus Cumhuriyet Baþsavcýlýðýnca yürütülen soruþturmada, hükümlülerin cezalarýný hastanede geçirmelerini saðlamak için sahte rapor düzenledikleri iddiasýyla 29 Eylül'de 15 zanlýnýn yakalandýðý operasyon kapsamýnda bugün adliyeye çýkarýlan 8 þüpheliden 4'ü tutuklanýrken, 4 þüpheli adli kontrol kararý ile serbest býrakýldý.

Hakkýnda gözaltý kararý verilen ve adresinde bulunamayan bir eski hükümlünün arandýðý, emniyetteki 7 kiþinin ise iþlemlerinin sürdüðü öðrenildi.

Tarsus'ta, hükümlülerin cezalarýný hastanede geçirmelerini saðlamak için sahte rapor düzenlediði iddia edilen doktor, infaz koruma memuru ve bir hastanenin temizlik þefi ile 13 eski hükümlü hakkýnda yakalama kararý çýkarýlmýþ, þüphelilerden 12'si 29 Eylül'de düzenlenen operasyonla yakalanmýþtý. Zanlýlarýn adreslerinde, 412 bin lira, tabanca, ruhsatsýz av tüfeði, bu silahlara ait fiþek ve mermiler ile dijital materyaller ele geçirilmiþti.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DEKÝ KAZADA ÖLEN ÞAHSIN ARAÇTA YOLCU OLDUÐU ORTAYA ÇIKTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
PLAY-OFF’A KALAN BASKETBOLCULAR BAÞKAN SEÇER ÝLE BÝR ARAYA GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.