sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

YENÝÞEHÝR’DE DEZENFEKSÝYON ÇALIÞMALARI DEVAM EDÝYOR

  •  29 Eylül 2020 Salý 17:29

Yeniþehir Belediyesi, koronavirüs salgýnýnýn yayýldýðý 7 Mart itibarýyla baþladýðý dezenfeksiyon çalýþmalarýna ara vermeden devam ediyor.

Ýlkokul birinci sýnýf öðrencileri için yüz yüze eðitimin baþlamasýyla birlikte Yeniþehir Belediyesi bünyesindeki dezenfeksiyon ekipleri, Baþkan Abdullah Özyiðit’in talimatýyla ilkokullarda çalýþmalarýný yoðunlaþtýrýrken, virüs riskinin yüksek olduðu aile saðlýk merkezlerini de steril hale getiriyor.
Yeni tip koronavirüsün yayýlmasýna karþý, halk saðlýðýný korumak amacýyla çalýþmalarýný yoðun olarak sürdüren Yeniþehir Belediyesi, ilçe merkezinde ve kýrsal mahallelerde bulunan tüm okullarý, kreþ ve gündüz bakýmevleri ile aile saðlýðý merkezlerini periyodik olarak dezenfekte ediyor. Okullardaki sýra, masa, tahta, dolap, aský, kapý, koridorlar, lavabolar ile okullarýn her noktasý titizlikle sterilize edilirken, Yeniþehir Belediyesi bu çalýþmasýyla ayný zamanda velilerin hijyen konusundaki endiþelerini de azaltýyor. Okullar da öðrencilerin hijyenik bir ortamda ders yapmasý için saðlýklý hale getiriliyor.

Paylaþ :
MUT’TA "TAZE KAYISI ÜRETÝM VE ÝHRACATINI DEÐERLENDÝRME TOPLANTISI" YAPILDI
MEZÝTLÝ BELEDÝYESÝ, TÜRKÇE HARF KULLANILMAYAN TABELALARI KALDIRDI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
KIR ÇÝÇEKLERÝ TÜRKÝYE ÞAMPÝYONASINDAN BAÞARIYLA DÖNDÜ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.