sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

MEYAD’DAN BAÞKAN YILMAZ’A TEÞEKKÜR

  •  29 Eylül 2020 Salý 17:11

Mersin Yazarlar Derneði (MEYAD) Baþkaný Rüþtü Aydýn, Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz’ý ziyaret ederek, Mersin edebiyat dünyasýna sunduðu katkýlardan dolayý teþekkür etti.

Mersin Yazarlar Derneði (MEYAD) Baþkaný Rüþtü Aydýn, Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz'ý ziyaret ederek, Mersin edebiyat dünyasýna sunduðu katkýlardan dolayý teþekkür etti.

Baþkan Yýlmaz, MEYAD Baþkaný Aydýn'ý makamýnda aðýrladý. MEYAD Üyesi Fatma Aydýn'ýn da katýldýðý ziyarette Dernek Baþkaný Aydýn, Baþkan Yýlmaz'a tamamen cývatalardan yapýlmýþ 'Kitap Okuyan Cývata Adam' andaç kalemliði ve pandemi döneminde kaleme aldýðý korona virüs ile ilgili ‘Eve Yalnýz Gel' kitabýný da hediye etti.

Baþkan Yýlmaz'ýn her zaman yanlarýnda olduðunu ve destek verdiðini belirten MEYAD Baþkaný Aydýn, "Baþkan Yýlmaz'ýn kültür ve sanata verdiði deðeri takdirle karþýlýyoruz. Mersin'in düþman iþgalinden kurtuluþunun yýl dönümü kutlamalarý kapsamýnda Toroslar Belediyemiz ile birlikte düzenlediðimiz þiir yarýþmamýz ulusal bir yarýþma boyutu kazandý. Yarýþmamýza ve etkinliklerimize destek veren Baþkanýmýz Atsýz Afþýn Yýlmaz'a teþekkür ediyorum" dedi.

Paylaþ :
MUT’TA "TAZE KAYISI ÜRETÝM VE ÝHRACATINI DEÐERLENDÝRME TOPLANTISI" YAPILDI
MEZÝTLÝ BELEDÝYESÝ, TÜRKÇE HARF KULLANILMAYAN TABELALARI KALDIRDI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
KIR ÇÝÇEKLERÝ TÜRKÝYE ÞAMPÝYONASINDAN BAÞARIYLA DÖNDÜ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.