sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

YENÝÞEHÝR’DE OKULLAR VE ASM’LER DEZENFEKTE EDÝLÝYOR

  •  29 Eylül 2020 Salý 15:36

Mersin’in merkez ilçe Yeniþehir Belediyesi, ilkokul birinci sýnýf ile anasýnýfý öðrencileri için yüz yüze eðitimin baþlamasýyla birlikte, ilçe genelindeki okullarda ve virüs riskinin yüksek olduðu aile saðlýk merkezlerindeki dezenfeksiyon çalýþmalarýna aralýksýz devam ediyor.

Mersin'in merkez ilçe Yeniþehir Belediyesi, ilkokul birinci sýnýf ile anasýnýfý öðrencileri için yüz yüze eðitimin baþlamasýyla birlikte, ilçe genelindeki okullarda ve virüs riskinin yüksek olduðu aile saðlýk merkezlerindeki dezenfeksiyon çalýþmalarýna aralýksýz devam ediyor.

Salgýnla mücadelede halk saðlýðýný korumak amacýyla çalýþmalarýný yoðun olarak sürdüren Yeniþehir Belediyesi, ilçe merkezinde ve kýrsal mahallelerde bulunan tüm okullarý, kreþ ve gündüz bakýmevleri ile aile saðlýðý merkezlerini periyodik olarak dezenfekte ediyor. Okullardaki sýra, masa, tahta, dolap, aský, kapý, koridorlar, lavabolar ile okullarýn her noktasý titizlikle sterilize edilirken, Yeniþehir Belediyesi bu çalýþmasýyla ayný zamanda velilerin hijyen konusundaki endiþelerini de azaltýyor. Okullar da öðrencilerin hijyenik bir ortamda ders yapmasý için saðlýklý hale getiriliyor.

Paylaþ :
MERSÝN’DE ARICILARA 4 MÝLYON 200 BÝN TL DESTEK SAÐLANDI
MERSÝN’DE DEPO YANGINI SÖNDÜRÜLDÜ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
FENERBAHÇE ÜST ÜSTE ÝKÝNCÝ KEZ AVRUPA’NIN EN BÜYÜÐÜ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.