sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

YILMAZ, MERSÝN ÝDMANYURDU’NUN ESKÝ OYUNCULARIYLA DOSTLUK MAÇINDA BÝR ARAYA GELDÝ

  •  29 Eylül 2020 Salý 15:20

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz, Mersin Ýdmanyurdu’nda uzun yýllar forma giymiþ efsane futbolcular ve Mersin sporunun önemli isimleriyle dostluk maçýnda bir araya geldi.

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz, Mersin Ýdmanyurdu'nda uzun yýllar forma giymiþ efsane futbolcular ve Mersin sporunun önemli isimleriyle dostluk maçýnda bir araya geldi.

Baþkan Yýlmaz, Mersin Vali Yardýmcýsý Ýbrahim Küçük, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneði (TÜFAD) Mersin Þube Baþkaný Mesut Bilir, Levent Arýkdoðan, Nasýr Belci ve Bilbay Taþtemel gibi Mersin Ýdmanyurdu'nun unutulmaz isimlerinin yer aldýðý halý saha maçýnda forma giydi. Oldukça çekiþmeli ve renkli geçen maçta ise dostluk kazandý.

Covid-19 tedbirleri kapsamýnda yapýlan maçýn ardýndan bir açýklama yapan Baþkan Yýlmaz, "Futbol hayatýmýzýn her alanýnda var. Mersin Ýdmanyurdu'na yýllarca emek vermiþ, hizmet etmiþ efsane isimlerle ayný sahada buluþmaktan büyük mutluluk duydum. Güzel ve keyifli bir maç yaptýk. Mersin'deki spor adamlarýnýn kaynaþmasý, birlik ve beraberliðin saðlanmasý adýna gerçekleþtirilen bu tür organizasyonlarýn devamýný diliyorum" diye konuþtu.

Paylaþ :
MERSÝN’DE ARICILARA 4 MÝLYON 200 BÝN TL DESTEK SAÐLANDI
MERSÝN’DE ARANAN ÞAHISLARA ÞAFAK OPERASYONU: 78 GÖZALTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
KADINLAR BASKETBOL SÜPER LÝGÝ’NDE FENERBAHÇE ÜST ÜSTE 6. KEZ ÞAMPÝYON

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.