sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

GÜLTAK: “TERÖR ÖRGÜTÜNÜN VE UYUÞTURUCUNUN KOL GEZDÝÐÝ ALANDA BUGÜN ÇOK ÞIK BÝR CADDE VAR”

  •  29 Eylül 2020 Salý 14:51

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi, yýllarca terörle anýlan ve halk arasýnda ‘Pazar Sokaðý’ olarak bilinen Þevket Sümer Mahallesi 142. Caddeyi, yaklaþýk 14 milyon liralýk yenileme çalýþmasýyla cazibe merkezi haline getirdi.

Þevket Sümer ile Hal mahalleleri sýnýrýný belirleyen 142. Cadde üzerinde gerçekleþtirilen ‘Cephe Ýyileþtirme ve Pazar Sokaðý Çevre Düzenleme Projesi' geçtiðimiz aylarda tamamlandý. Çukurova Kalkýnma Ajansýnýn (ÇKA) ‘Cazibe Merkezlerini Destekleme Projesi' kapsamýnda çevre düzenleme çalýþmalarýna hibe desteði verdiði projede, cephe iyileþtirme çalýþmalarý ise Akdeniz Belediyesi tarafýndan karþýlandý.

Yaðmur suyu hattý yenilenen caddede, elektrik direkleri kaldýrýlarak hatlar yer altýna alýnýrken, caddeye bakan binalarýn cephe boyamalarý ve tek tip giydirmeleri yapýldý. Yol ve kaldýrýmlarýn yenilendiði caddede tüm dükkanlar da tek tip hale getirildi. Pazar tezgahlarý ortaya alýnarak üzeri kapatýldý ve modern bir hale getirildi. Peyzaj çalýþmalarýnýn da yapýldýðý cadde, bugün artýk terörle deðil, geçirdiði büyük deðiþimle adýndan söz ettiriyor.

Paylaþ :
MERSÝN’DE AÇIK ALANDA KAYISI HASADI BAÞLADI
MERSÝN’DEKÝ KAZADA ÖLEN ÞAHSIN ARAÇTA YOLCU OLDUÐU ORTAYA ÇIKTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
PLAY-OFF’A KALAN BASKETBOLCULAR BAÞKAN SEÇER ÝLE BÝR ARAYA GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.