sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

BAÞKAN SEÇER, ÝTFAÝYECÝLERÝ AÐIRLADI

  •  29 Eylül 2020 Salý 08:49

Mersin Büyükþehir Belediye Baþkaný Vahap Seçer, 25 Eylül - 1 Ekim arasýnda kutlanan Ýtfaiye Haftasý’nýn 96’ncý yýl dönümü dolayýsýyla itfaiye personelini aðýrladý.

Ziyarette itfaiye personeline Mersin Büyükþehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Olcay Tok ve Ýtfaiye Dairesi Baþkaný Mehmet Bahtiyar Aydýn da eþlik etti. Burada konuþan Baþkan Seçer, 96’nci yýlýný kutladýðý itfaiye teþkilatýnýn köklü bir yapý olduðunu vurguladý. Ýtfaiyenin Mersin Büyükþehir Belediyesi’nde de önemli bir birim olduðunu ifade eden Seçer, itfaiye teþkilatýnýn birikimleri, deneyimleri ve eðitimleriyle Türkiye’nin her bölgesinde birçok yangýnda, selde, afette, depremde ve kazada vatandaþlarýn imdadýna yetiþtiðini kaydetti. Baþkan Seçer, Büyükþehir Belediyesi’nin de özellikle Ocak ayýndaki Elazýð Depremi’nde arama-kurtarma çalýþmalarýyla üstün gayret gösterdiðini ve enkaz altýnda kalan vatandaþlarýn imdadýna yetiþtiðini hatýrlattý.
Baþkan Seçer, 2021 yýlýnda itfaiyenin personel ve ekipman eksiklerini gidereceklerini de vurgulayarak, "12 merkez, 18 de ilçeler olmak üzere 30 müfrezemiz mevcut. 554 personel ve 100 aracýmýz bulunuyor. Tabi bunun takviye edilmesi gerekiyor, biz bunun farkýndayýz. 2021 yýlý programýnda özellikle bazý projeksiyonlarýmýz var. Personel açýsýndan ihtiyaç duyan birimlere takviye yapmamýz gerekiyor. Yine araç gereç takviyemizin olmasý gerekiyor. 2021 yýlý içerisinde bu anlamdaki ihtiyaçlarý gidereceðiz. Eksiklerimizi tamamlayacaðýz" diye konuþtu.

Paylaþ :
MERSÝN’DE ARICILARA 4 MÝLYON 200 BÝN TL DESTEK SAÐLANDI
MERSÝN’DE ARANAN ÞAHISLARA ÞAFAK OPERASYONU: 78 GÖZALTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
KADINLAR BASKETBOL SÜPER LÝGÝ’NDE FENERBAHÇE ÜST ÜSTE 6. KEZ ÞAMPÝYON

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.