sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

AKDENÝZ BELEDÝYESÝ, MERSÝN’E ‘BÝLÝM MERKEZÝ’ KAZANDIRIYOR

  •  29 Eylül 2020 Salý 08:40

Akdeniz Belediye Baþkaný Muhammet Mustafa Gültak, süreli sözleþmeyle Sosyal Yardýmlaþma ve Dayanýþma Vakfýna devredilerek Aile Destek Merkezi olarak hizmet veren belediyeye ait binayý yeniden bünyelerine alacaklarýný ve ‘Bilim Merkezi’ne dönüþtüreceklerini açýkladý.

Akdeniz Belediye Baþkaný Muhammet Mustafa Gültak, süreli sözleþmeyle Sosyal Yardýmlaþma ve Dayanýþma Vakfýna devredilerek Aile Destek Merkezi olarak hizmet veren belediyeye ait binayý yeniden bünyelerine alacaklarýný ve ‘Bilim Merkezi'ne dönüþtüreceklerini açýkladý.

Baþkan Gültak, Bilim Merkezi yapacaklarý Gündoðdu Mahallesindeki binada incelemelerde bulundu. Kültür Sosyal Ýþler Müdürü Ali Uçar ile Gündoðdu Mahallesi Muhtarý Abdulrahim Uysal'ýn da katýldýðý inceleme sonrasý bir açýklama yapan Baþkan Gültak, “Bu binanýn mülkü, yerleþkesi, önündeki araziler belediyemize ait. Akdeniz Kaymakamlýðýmýz, binayý uzun süre Aile Destek Hizmeti merkezi olarak kullandý. Ailelerimiz, gençlerimiz buraya gelerek farklý mesleki beceri ve konularda kurs ve eðitimler aldýlar, sporlarýný da yaptýlar. Minik çocuklarýmýz hem eðlendiler hem öðrendiler. Bina gerçekten amacýna uygun þekilde kullanýldý” dedi.

Paylaþ :
MERSÝN’DE ARICILARA 4 MÝLYON 200 BÝN TL DESTEK SAÐLANDI
MERSÝN’DE DEPO YANGINI SÖNDÜRÜLDÜ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
FENERBAHÇE ÜST ÜSTE ÝKÝNCÝ KEZ AVRUPA’NIN EN BÜYÜÐÜ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.