sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

ENGELLÝ EÞÝNÝ DARP ETTÝ, 7 AYLIK KIZINI 12. KATTAN ATMAYA KALKTI

  •  29 Eylül 2020 Salý 08:31

Evlendiði günden bu yana eþinden þiddet gördüðünü söyleyen Mersinli Buse Akýn, "Özgecan gibi olmak istemiyorum" diyerek yetkililerden yardým istedi.

Evlendiði günden bu yana eþinden þiddet gördüðünü söyleyen Mersinli Buse Akýn, "Özgecan gibi olmak istemiyorum" diyerek yetkililerden yardým istedi. Son olarak iki gün önce eþi tarafýndan darp edilen yüzde 90 engelli Buse, hamileyken de eþinin kendisini dövdüðünü söyledi. Buse, “Çocuðumu 12. katýn balkonundan sarkýtarak aþaðýya atmakla tehdit etti” dedi.

 

14 yaþýnda geçirdiði trafik kazasýnda beli kýrýlan ve bir yýl boyunca hiç yürüyemeyen, bugün ancak koltuk deðnekleriyle ayakta durabilen yüzde 90 engelli 22 yaþýndaki Buse Akýn'ýn hayatý, Mersin'den fizik tedavi için gittiði Kütahya'da hastanede Þ.F.A. tanýþmasýnýn ardýndan kabusa döndü. Tedavi gördüðü hastanede fizyoterapi teknikeri olarak çalýþan 25 yaþýndaki Þ.F.A.'nýn evlilik teklifini kabul eden 7 aylýk bir çocuk annesi Buse, iddiaya göre niþanlýlýk döneminden bu güne kadar eþinden sürekli fiziki ve sözlü þiddet gördü. 28 Nisan 2019'da evlendiði eþinin, son olarak 25 Eylül Cuma'yý cumartesiye baðlayan gece yumruklarla kendisini darp etmesinin yanýnda 7 aylýk kýzýný da 12. kattaki evlerinin balkonundan sarkýtarak aþaðý atmakla tehdit ettiðini iddia etti. Çocuðu, Þ.F.A.'nýn elinden çaðýrdýðý polislerin kurtardýðýný belirten Buse, olayýn ardýndan annesinin evine sýðýndý. Buse, sosyal medyadan video yayýnlayarak, yetkililerden yardým istedi.

 

Paylaþ :
MUT’TA "TAZE KAYISI ÜRETÝM VE ÝHRACATINI DEÐERLENDÝRME TOPLANTISI" YAPILDI
MEZÝTLÝ BELEDÝYESÝ, TÜRKÇE HARF KULLANILMAYAN TABELALARI KALDIRDI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
KIR ÇÝÇEKLERÝ TÜRKÝYE ÞAMPÝYONASINDAN BAÞARIYLA DÖNDÜ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.