sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

AKDENÝZ BELEDÝYESÝ’NDEN MUHTARLARA DESTEK

  •  28 Eylül 2020 Pazartesi 17:33

Akdeniz Belediyesi’nin ilçe sýnýrlarý içinde bulunan muhtarlýk binalarýnýn elektrik, su, telefon ve internet faturalarýnýn 400 TL’ye kadar kýsmýný karþýlayacaðý bildirildi

Akdeniz Belediyesi'nin ilçe sýnýrlarý içinde bulunan muhtarlýk binalarýnýn elektrik, su, telefon ve internet faturalarýnýn 400 TL'ye kadar kýsmýný karþýlayacaðý bildirildi.

Belediyeden yapýlan açýklamaya göre, demokrasinin en önemli ayaklarýndan biri olan, vatandaþlarla devlet kurumlarý arasýnda köprü vazifesi gören muhtarlara destek sürüyor. Bu kapsamda, vatandaþlarýn iþ ve iþlemlerini kolay ve hýzlý yapabilmeleri için muhtarlara daha önce dizüstü bilgisayar hediye edilirken, ihtiyaç duyan muhtarlýk binalarý da ekipler tarafýndan elden geçirip yenileniyor.

Akdeniz Belediyesi, bu kez de muhtarlarýn fatura giderlerinin bir bölümünü karþýlamalarý için destek olacak. Baþkan Mustafa Gültak'ýn talimatýyla, 2020 yýlý Ekim ayýndan itibaren, Akdeniz ilçe sýnýrlarý içerisinde hizmet veren 65 mahallenin muhtarýnýn su, elektrik, telefon ve internet faturalarýnýn 400 TL'ye kadar olan kýsmýný belediye karþýlayacak.

Paylaþ :
KAYISI AÐAÇLARI ÇÝÇEK AÇTI, ORTAYA GÖRSEL ÞÖLEN ÇIKTI
MERSÝN’DE SÝLAH KAÇAKÇILIÐINA YÖNELÝK DÜZENLENEN OPERASYONDA 1 SÝLAH ÞÜPHELÝ ÖLÜM OLAYININ SÝLAHI ÇIKTI
ÖÐRENCÝLERE ORMAN BÝLÝNCÝ VE SEVGÝSÝ AÞILANIYOR
ÇUKUROVA BASKETBOL DEPLASMANDA BEÞÝKTAÞ’I 77-67 YENDÝ 1-0 ÖNE GEÇTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.