sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

GÜLTAK, ZAFER ÇARÞISI ESNAFINI ZÝYARET ETTÝ

  •  28 Eylül 2020 Pazartesi 11:01

Akdeniz Belediye Baþkaný Mustafa Gültak, Mersin’in en eski alýþveriþ merkezlerinden biri olan tarihi Zafer Çarþýsý içerisinde faaliyet gösteren esnaflarý ziyaret ederek talep ve sýkýntýlarýný dinledi.

Akdeniz Belediye Baþkaný Mustafa Gültak, Mersin'in en eski alýþveriþ merkezlerinden biri olan tarihi Zafer Çarþýsý içerisinde faaliyet gösteren esnaflarý ziyaret ederek talep ve sýkýntýlarýný dinledi.

Ziyaretine çarþý esnafýna simit ikram ederek baþlayan Baþkan Gültak, ardýndan da dükkanlarý ziyaret etti, ikram edilen çaylar eþliðinde esnafla sohbet etti. Ziyareti nedeniyle Baþkan Gültak'a teþekkür eden esnaflar, kentin en eski ve en kalabalýk yerlerinden biri olan Zafer Çarþýsý'nýn yenilenip görüntü kirliliðinin ortadan kaldýrýlmasý, dükkanlarýn ayný renge boyanmasý, kapý giriþleri ve kaldýrýmlarýn yenilenmesi gibi konularda taleplerini dile getirdi.

"Vatandaþýmýzýn, esnafýmýzýn düþüncelerine tercüman olmak da benim görevim"

"Akdeniz Belediye Baþkaný olarak, uyarý ve görüþlerimi belirtmenin yaný sýra, Akdeniz'de yaþayan halkýmýzýn ve ekmeðini kazanan esnafýmýzýn düþüncelerine tercüman olmak da benim görevim" diyen Gültak, bir esnaf çocuðu olarak, esnafýn sorunlarýný dinleyip çözmekten kaçmadýðýný vurguladý. Zafer Çarþýsý ve Hamam Sokaðýnda 4 yer noktasýnda Büyükþehir Belediyesinden talepleri olduðunu dile getiren Baþkan Gültak, "Daha önce de Çamlýbel'i ilgilendiren bir projemizi hayata geçirmekle ilgili talebimiz vardý fakat bu konuda bize yetki verilmedi. Tabi Çamlýbel esnafýnýn da bir an önce müdahil olmalarý gerektiðini söyledim. 'Yapacaðýz' dediler, bekliyoruz" dedi.

Paylaþ :
KAYISI AÐAÇLARI ÇÝÇEK AÇTI, ORTAYA GÖRSEL ÞÖLEN ÇIKTI
MERSÝN’DE SÝLAH KAÇAKÇILIÐINA YÖNELÝK DÜZENLENEN OPERASYONDA 1 SÝLAH ÞÜPHELÝ ÖLÜM OLAYININ SÝLAHI ÇIKTI
ÖÐRENCÝLERE ORMAN BÝLÝNCÝ VE SEVGÝSÝ AÞILANIYOR
ÇUKUROVA BASKETBOL DEPLASMANDA BEÞÝKTAÞ’I 77-67 YENDÝ 1-0 ÖNE GEÇTÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.