sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

SEÇER: "METRO ÝÇÝN 9 EKÝM’DE ÝHALEYE ÇIKIYORUZ"

  •  28 Eylül 2020 Pazartesi 11:00

Mersin Büyükþehir Belediye Baþkaný Vahap Seçer, ’metro projesi’ için 9 Ekim’de ihaleye çýkacaklarýný belirterek, "Bize ek talep geldi sürenin 20 gün uzatýlmasýyla ilgili. 21 Eylül’dü tarihi. Çok etkin, yetkin firmalarýn talebiydi bu. Ýnþallah 9 Ekim’de ihale olacak.

Mersin Büyükþehir Belediye Baþkaný Vahap Seçer, 'metro projesi' için 9 Ekim'de ihaleye çýkacaklarýný belirterek, "Bize ek talep geldi sürenin 20 gün uzatýlmasýyla ilgili. 21 Eylül'dü tarihi. Çok etkin, yetkin firmalarýn talebiydi bu. Ýnþallah 9 Ekim'de ihale olacak. Bunlarýn aþamalarý var. Kýsa süre içerisinde nihayetlendiririz ve bir an önce kazmayý vururuz" dedi.

Seçer, katýldýðý bir televizyon programýnda yaptýðý açýklamada, kentin vizyon projesi olan metroyu hayata geçirmek için 9 Ekim'de ihaleye çýkacaklarýný duyurarak, "Bize ek talep geldi sürenin 20 gün uzatýlmasýyla ilgili. 21 Eylül'dü tarihi. Çok etkin, yetkin firmalarýn talebiydi bu. Çünkü finansmaný yurtdýþýndan saðlayacaklar. Bizlerden 20 gün ilave süre talepleri oldu. Bizler de makul karþýladýk. Biz de istiyoruz çok sayýda etkin, yetkin firma girsin, rekabet ortamýný güçlendirelim. Mersin'e kazandýracaðýmýz çok önemli yatýrým. Mersin'in hem trafiðine, toplu taþýmasýna, caddelerdeki, bulvarlardaki trafiðine etki edecek hem de sosyal yaþantýsýna etki edecek. Medeniyet kenti olmasý yolunda önemli bir proje metro. Geliþmiþ kentin yatýrýmýdýr. Geliþmemiþ kentte metro olmaz. Mersinimize de yakýþýr. Kazandýrmak istiyoruz. Ýnþallah 9 Ekim'de ihale olacak. Bunlarýn aþamalarý var. Kýsa süre içerisinde nihayetlendiririz ve bir an önce kazmayý vururuz" ifadelerini kullandý.

Paylaþ :
SICAKLAR ETKÝLEDÝ YENÝDÜNYADA HASAT ERKEN BAÞLADI: FÝYATI ÜRETÝCÝSÝNÝ SEVÝNDÝRDÝ
VATANDAÞLAR TARAFINDAN BESLENEN DENÝZ KAPLUMBAÐALARI BALIKÇI BARINAÐINI MESKEN EDÝNDÝ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
PLAY-OFF’A KALAN BASKETBOLCULAR BAÞKAN SEÇER ÝLE BÝR ARAYA GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.