sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

VATAN CADDESÝ’NE BÝN 650 TON SICAK ASFALT DÖKÜLDÜ

  •  26 Eylül 2020 Cumartesi 14:46

Mersin’de Büyükþehir Belediyesi, kent genelinde sürdürdüðü asfalt çalýþmalarý kapsamýnda Mezitli ilçesi Vatan Caddesi’nde sýcak asfalt serimi gerçekleþtirdi.

Mersin Su ve Kanalizasyon Ýdaresi (MESKÝ) tarafýndan bölgede yapýlan yaðmursuyu çalýþmalarý nedeniyle bozulan yolda yapýlan asfalt çalýþmalarýnda bin 650 ton sýcak asfalt (BSK) kullanýldý. Büyükþehir, yaptýðý çalýþmalarla Vatan Caddesi’nin hem altyapýsýný hem de üst yapýsýný yeniledi. Yol Yapým Bakým ve Onarým Dairesi Baþkanlýðý’na baðlý ekipler, Mezitli Ýlçesi’ne baðlý Merkez Mahallesi Vatan Caddesi’nde MESKÝ Genel Müdürlüðü’nün bölgede yoðun yaðýþlardan sonra yaþanan su taþkýnlarýnýn sona ermesini saðlayacak yaðmursuyu projesinin tamamlanan kýsmýnda sýcak asfalt çalýþmasý gerçekleþtirdi.
650 metre uzunluðunda 10,50 metre geniþliðindeki yola bin 650 ton sýcak asfalt (BSK) çalýþmasý yapýldý. Altyapý hazýrlýðýnda ise 1000 ton temel malzemesi kullanýldý. Çalýþmalar,  21 kamyon, 2 finiþer, 1 vabýl, 2 asfalt silindiri, 1 toprak silindiri, 1 greyder, 1 lastikli beko ve 1 kazýcý yükleyici makine ile 35 personel tarafýnda yapýldý.Büyükþehir ekipleri, trafik akýþýnýn yoðun olduðu, otoyola baðlanan caddenin hýzlýca vatandaþlarýnýn kullanýmýna açýlmasý amacýyla çalýþmalarýný gece de sürdürdü.

 

Paylaþ :
MUT’TA "TAZE KAYISI ÜRETÝM VE ÝHRACATINI DEÐERLENDÝRME TOPLANTISI" YAPILDI
MEZÝTLÝ BELEDÝYESÝ, TÜRKÇE HARF KULLANILMAYAN TABELALARI KALDIRDI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
KIR ÇÝÇEKLERÝ TÜRKÝYE ÞAMPÝYONASINDAN BAÞARIYLA DÖNDÜ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.