sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TOROSLAR BELEDÝYESÝ, ÞEHÝT VE GAZÝ AÝLELERÝNÝN HER AN YANINDA

  •  26 Eylül 2020 Cumartesi 14:41

Mersin’de Toroslar Belediyesi Sosyal Ýþler Müdürlüðü bünyesinde kurulan Þehit ve Gazi Aileleri Hizmetleri Þefliði, ihtiyaç duyulan her anda þehit ailelerinin ve gazilerin yanýnda yer alýyor.

31 Mart 2019 yerel seçimlerinin ardýndan göreve baþlamasýyla birlikte kendisine gönderilen kutlama çiçekleri yerine 'Mehmetçik Vakfý'na' baðýþ yapýlmasý çaðrýsý yaparak kamuoyunun takdirini kazanan Toroslar Belediye Baþkaný Atsýz Afþýn Yýlmaz'ýn ilk icraatlarýndan biri de Þehit ve Gazi Aileleri Hizmetleri Þefliði'ni hizmete sunmak oldu. Þeflikte hizmet veren belediye görevlileri, ilçede ikamet eden þehit yakýnlarýný ve gazileri evlerinde ziyaret ederek, ihtiyaç ve taleplerini dinliyor.
Þehitlerin sene-i devriyelerinde, dini ve milli bayramlarda gerçekleþtirilen mevlid ve yemek programlarýnýn yaný sýra þehit haberi alýndýðýndan itibaren defin iþleminde ve sonrasýnda þehit ailelerinin yanýnda yer alan ve destek veren þeflik, farklý çalýþmalarýyla da þehit ailelerinin ve gazilerin yanýnda olmaya devam edecek.
Þehit ve Gazi Aileleri Hizmetleri Þefliði'nin, Yunus Emre Kültür Merkezi'nde çalýþmalarýný sürdürdüðünü belirten Baþkan Yýlmaz; "Bu vatan üzerinde baðýmsýz ve hür yaþayabiliyorsak canlarýný seve seve veren aziz þehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin sayesindedir. Þehitlerimizin ailelerinin ihtiyaçlarýyla ilgilenmek ve onlarýn dertlerine derman olmak ise bizim boynumuzun borcudur. Þehit ailelerimiz ve gazilerimiz için en önemli ihtiyaç unutulmamaktýr. Belediyemiz bünyesinde kurduðumuz Þehit ve Gazi Aileleri Hizmetleri Þefliði ile þehitlerimizin hatýrasýný daima taze tutacaðýz. Aziz þehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin bize emanet ettiði bu güzel vataný korumak, milli birlik ve beraberliðimizi güçlendirmek adýna mücadelemizi her zaman vereceðiz. Bu vesileyle þehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize uzun ömürler diliyorum" diye konuþtu.

Paylaþ :
MUT’TA "TAZE KAYISI ÜRETÝM VE ÝHRACATINI DEÐERLENDÝRME TOPLANTISI" YAPILDI
MEZÝTLÝ BELEDÝYESÝ, TÜRKÇE HARF KULLANILMAYAN TABELALARI KALDIRDI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
KIR ÇÝÇEKLERÝ TÜRKÝYE ÞAMPÝYONASINDAN BAÞARIYLA DÖNDÜ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.