sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

BAÞKAN BOZDOÐAN’A BAÞKAN GÜLTAK’TAN ZÝYARET

  •  26 Eylül 2020 Cumartesi 14:32

Tarsus Belediye Baþkaný Haluk Bozdoðan, kendisine ziyarette bulunan Akdeniz Belediye Baþkaný Mustafa Gültak’ý aðýrlayýp, ortak projelere verdiði destekten ötürü teþekkür etti.

Akdeniz Belediye Baþkaný Mustafa Muhammet Gültak, Tarsus Belediye Baþkaný Dr. Haluk Bozdoðan'ý makamýnda ziyaret etti. Ziyarette her iki kentin toplumsal ve ekonomik alanda kalkýnmasýna yönelik orta ve uzun vadeli projelerde iþbirliði yapýlmasý noktasýnda fikir alýþveriþinde bulunuldu.
Akdeniz ile Tarsus'un benzer sorunlarýný paylaþtýklarýný bildiren Baþkan Gültak, "Tabi komþu ilçeyiz Tarsus’la, Tarsus’la ortak sýnýrlarýmýz var. Baþkanýmýzla zaman zaman konuþuyoruz. Akdeniz’le Tarsus’un benzer sorunlarýný paylaþýyoruz. Zaman zamanda baþkan yardýmcýlarýmý da yolladýðým. Bazý turizm projeleri var. O konuda da ben kendi bürokratlarýma da talimat verdim yardýmcý olun diye. Tarsus’un yapacaðý iþ bize yansýyor. Bizim yapacaðýmýz iþ Tarsus’a yansýyor. Dolayýsýyla bunlarý hem konuþalým hem tartýþalým. Hem de bu þehirde birlik, beraberliðe önem veriyoruz. Hepimiz seçilmiþ insanlarýz. Hepimizde seçilmiþ olduðumuzdan kaynaklý insanlar bizden hizmet bekliyor. Beraber hareket edersek Mersin kazanýr diye düþünüyorum. O konuda baþkanýmýzý ziyarete geldim" dedi.
Tarsus Belediye Baþkaný Bozdoðan ise ziyaretten ötürü duyduðu memnuniyet dile getirerek, "Öncelikle baþkanýmýzla daha önce bir takým görüþmelerimiz oldu. Bu görüþmeler çerçevesinde inanýlmaz derecede bize destek oldular. Özellikle turizm alanýndaki çalýþmalarda kendisinden çok büyük fedakârlýkta gördüm. Yani beni mutlu eden farklý belediyelerin ortak projeler üretmeleri ve birbirlerine destek olmalarýnda hocamýn çok büyük katkýsý var. Kendisine onun içinde teþekkür ediyorum" diye konuþtu.

Paylaþ :
SICAKLAR ETKÝLEDÝ YENÝDÜNYADA HASAT ERKEN BAÞLADI: FÝYATI ÜRETÝCÝSÝNÝ SEVÝNDÝRDÝ
VATANDAÞLAR TARAFINDAN BESLENEN DENÝZ KAPLUMBAÐALARI BALIKÇI BARINAÐINI MESKEN EDÝNDÝ
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
PLAY-OFF’A KALAN BASKETBOLCULAR BAÞKAN SEÇER ÝLE BÝR ARAYA GELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.