sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

TOPLU TAÞIMADA ’ÞEFFAF KABÝN’ DÖNEMÝ

  •  26 Eylül 2020 Cumartesi 14:29

Mersin’de Büyükþehir Belediyesi, salgýn dolayýsýyla toplu taþýma araçlarýnda sürücü mahalline þeffaf kabinler yerleþtiriliyor.

Büyükþehir’e ait tüm toplu taþýma araçlarýna yerleþtirilecek olan þeffaf kabinler, saðlýk açýsýndan yolcular ile sürücü arasýndaki iletiþimi kesecek. Þeffaf kabinlerin montajýnýn 2 ay içerisinde tamamlanmasý planlanýyor. Ulaþým Dairesi Baþkaný Ersan Topçuoðlu, yeni uygulama ile ilgili bilgi verdi.Mersin Büyükþehir Belediyesi’nin pandemi sürecinde üzerine düþen görevi en hýzlý ve en etkin þekilde yerine getirdiðini ifade eden Topçuoðlu, ayný hassasiyetin toplu taþýma ile saðlanan ulaþým hizmetlerinde de gösterildiðinin altýný çizdi.Topçuoðlu,“Toplu taþýma araçlarýna kabin yapýlmasýndaki amacýmýz, þoförlerimizin günlük olarak 1500 kiþi taþýmasýndan dolayý sözlü iletiþim esnasýnda ortaya çýkan bulaþ riskine karþý önlem almak. Ayný zamanda basýna da yansýyan fiziki müdahalelere karþý da önlem almak istedik. Konu ile alakalý Makine Ýkmal Bakým ve Onarým Dairesi Baþkanlýðýmýz ile iletiþime geçtik. Kendileri bu konuyu memnuniyetle karþýlayarak, iþi projelendirdi, çalýþmalara baþladýlar” dedi.
Daire Baþkaný Topçuoðlu, yapýlan çalýþmalar dolayýsý ile toplu taþýma aracý sürücülerinin görevleri sýrasýnda saðlýk ve güvenlik konularýnda bir kat daha güvenli olacaklarýna dikkat çekti.

Paylaþ :
MUT’TA "TAZE KAYISI ÜRETÝM VE ÝHRACATINI DEÐERLENDÝRME TOPLANTISI" YAPILDI
MEZÝTLÝ BELEDÝYESÝ, TÜRKÇE HARF KULLANILMAYAN TABELALARI KALDIRDI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
MERSÝN’DE AVRUPA TRÝATLON GENÇ KADINLAR VE GENÇ ERKEKLER KUPASI YAPILDI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.