sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

BAÞKAN BOZDOÐAN, MUHTARLARLA BÝR ARAYA GELDÝ

  •  26 Eylül 2020 Cumartesi 14:26

Tarsus Belediye Baþkaný Haluk Bozdoðan, muhtarlarla bir araya gelerek talep ve sorunlarýný dinledi.

Tarsus Muhtarlar Derneði Baþkaný Turgay Benli ve üyesi olan muhtarlarla belediye meclis salonunda muhtarlarla bir araya gelen Belediye Baþkaný Haluk Bozdoðan, muhtarlarýn sorunlarýný tek tek dinledi. Ýstek ve talepleri not alan Baþkan Bozdoðan, çözülmeyi bekleyen sorunlarý birimlere iletti.
Tarsus’a çok büyük katkýlar saðlayacak önemli projeler ürettiklerini belirten Baþkan Bozdoðan, ilerde bu projeleri herkesin duyacaðýný söyledi. Bozdoðan, "Þehrimizin çehresini deðiþtirecek projeleri yakýn bir zamanda kamuoyu ile paylaþacaðýz. Kenti turizmden tarýma, sanayiden eðitim alanlarýna kadar geliþtirecek çalýþmalarýmýza tüm hýzýyla devam ediyoruz" ifadelerini kullandý.
Yakýn bir zamanda Tarsus Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili alt yapý çalýþmalarýný tamamen bitirmiþ olacaklarýný ifade eden Baþkan Bozdoðan, bölgenin yaklaþýk 15 bin kiþiye iþ kapýsý olacaðýný ve kentte ticaret yapan insanlarýn önünü açacaðýný söyledi. Bozdoðan, "Tarsus Organize Sanayi Bölgesi, Tarsus’a inanýlmaz bir katkýsý olacak. Böyle bir yer bizim kendi bünyemiz içerisinde, bizim olacak, kurulacak olan sanayi bölgesini hepimizin de sahiplenmesi gerekiyor. Gerçekten bu kentin önünü açacak tarýmdan, turizmden sonra en büyük projedir" diye konuþtu.

Paylaþ :
MERSÝN’DE ARICILARA 4 MÝLYON 200 BÝN TL DESTEK SAÐLANDI
MERSÝN’DE ARANAN ÞAHISLARA ÞAFAK OPERASYONU: 78 GÖZALTI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
KADINLAR BASKETBOL SÜPER LÝGÝ’NDE FENERBAHÇE ÜST ÜSTE 6. KEZ ÞAMPÝYON

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.