sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

GASPÇIYI, ÞAPKASI YAKALATTI

  •  24 Eylül 2020 Perþembe 15:49

MERSÝN’de, yardým istediði H.A.’nýn (63) para vermek için cebinden çýkardýðý cüzdanýný gasbedip, kaçan yabancý uyruklu A.R. (20), güvenlik kamerasý kayýtlarýndan polisin þapkasýný teþhis etmesiyle yakalandý.

MERSÝN'de, yardým istediði H.A.'nýn (63) para vermek için cebinden çýkardýðý cüzdanýný gasbedip, kaçan yabancý uyruklu A.R. (20), güvenlik kamerasý kayýtlarýndan polisin þapkasýný teþhis etmesiyle yakalandý.

Olay, saat 03.00 sýralarýnda, merkez Akdeniz ilçesine baðlý Yeni Mahalle Fesih Kayabalý Caddesi'nde meydana geldi. Kaldýrýmda yürüyen H.A.'nýn yanýna gelen yabancý uyruklu A.R., parasýnýn olmadýðý yalanýný söyleyerek, yardým istedi. A.R., daha sonra H.A.'nýn para vermek için cebinden çýkardýðý cüzdanýný gasbederek, kaçtý. H.A. ise hemen karakola giderek, þikayetçi oldu.

300'DEN FAZLA KAMERA GÖRÜNTÜSÜ ÝNCELENDÝ

Asayiþ Þube Müdürlüðü Yankesicilik ve Dolandýrýcýlýk Büro Amirliði ekipleri, 3 gün boyunca olay yeri ve çevresindeki 300'den fazla güvenlik kamerasý görüntüsünü inceledi. Kaçýþ yönünü kameralardan takip eden ekipler, A.R.'nin en son olay yerinden 2 kilometre uzaklýktaki Mesudiye Mahallesi 5116 Sokak'ta kaybolduðunu belirledi. Bunun üzerine araþtýrmalarýný sokaða yoðunlaþtýran ekipler, A.R.'nin apartmana girdiðini tespit etti. Binaya girip çýkanlarý fiziki olarak takip eden ekipler, A.R.'yi þapkasýndan teþhis ederek, yakalayýp, gözaltýna aldý. A.R., emniyetteki iþlemlerinin ardýndan adliyeye sevk edildi.

Paylaþ :
MUT’TA "TAZE KAYISI ÜRETÝM VE ÝHRACATINI DEÐERLENDÝRME TOPLANTISI" YAPILDI
MEZÝTLÝ BELEDÝYESÝ, TÜRKÇE HARF KULLANILMAYAN TABELALARI KALDIRDI
MERCAN 100. YIL ÝKLÝM VE ÇEVRE BÝLÝM MERKEZÝ BAYRAMDA DA ZÝYARETÇÝLERÝNÝ AÐIRLIYOR
MERSÝN’DE AVRUPA TRÝATLON GENÇ KADINLAR VE GENÇ ERKEKLER KUPASI YAPILDI

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.